Επιστρέφουν στο Ρέντη

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ξεκινούν από την Τρίτη την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Επιστρέφουν στο Ρέντη

Μπορεί ο Ολυμπιακός να μην αγωνίστηκε στη Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ, όμως, αυτό δεν σημαίνει πως οι ποδοσφαιριστές δεν ταλαιπωρήθηκαν. Οι «ερυθρόλευκοι» έφυγαν από το γήπεδο στις 23:30, ενώ μέχρι εκείνη την ώρα ήταν άγνωστο αν θα «πετούσε» η αποστολή από το αεροδρόμιο «Μακεδονία». Εάν κάτι πήγαινε στραβά τότε οι Πειραιώτες θα ταξίδευαν μέχρι την Καβάλα για να φύγουν από εκεί.

Όλα κύλησαν καλά και ο Ολυμπιακός επέστρεψε στην Αθήνα. Στους ποδοσφαιριστές είχε δοθεί ρεπό για τη Δευτέρα και από Τρίτη επιστρέφουν στις προπονήσεις ξεκινώντας τη προετοιμασία τους για το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης», την ερχόμενη Κυριακή. Μετά και την ισοπαλία της ΑΕΚ στο Περιστέρι, αλλά και τη διαφαινόμενη τιμωρία του ΠΑΟΚ τα πράγματα έχουν αλλάξει άρδην στη… μάχη του πρωταθλήματος.

Και στις τάξεις των «ερυθρόλευκων» έχει επιστρέψει η αισιοδοξία, όμως, εκείνο που πρέπει να κάνουν πρώτα απ’ όλα είναι να νικήσουν την ερχόμενη Κυριακή τον ΠΑΟ στο φαληρικό γήπεδο. Στην Αθήνα επέστρεψε οδικώς και ο προπονητής του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία, ο οποίος διανυκτέρευσε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.