Η υπόσχεση του Κούτρη από το κρεβάτι του πόνου (pics)

Ο Έλληνας μπακ χειρουργήθηκε και υποσχέθηκε πως θα γυρίσει πιο δυνατός και με διάθεση για περισσότερη δουλειά. Ευχές από τους συμπαίκτες του και όχι μόνο.

Η υπόσχεση του Κούτρη από το κρεβάτι του πόνου (pics)

Χειρουργήθηκε το πρωί της Τετάρτης από τον γιατρό του Ολυμπιακού, Χρήστο Θέο ο Λεονάρντο Κούτρης. Ο αριστερός μπακ των πρωταθλητών Ελλάδας που χτύπησε στο ματς με τον Απόλλωνα στη σύγκρουση του με τον Χουάντερσον υποβλήθηκε σε επέμβαση στον αριστερό του ώμο.

Χάνει φυσικά και τα δύο ματς που απομένουν μέχρι το φινάλε και αναμένεται να είναι διαθέσιμος ξανά για την προετοιμασία του καλοκαιριού. Εκεί θα ενταχθεί με την ομάδα ο Έλληνας μπακ και θα ξεκινήσει τη δουλειά για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Κούτρης ανάρτησε μήνυμα στα social media το οποίο συνοδεύτηκε με φωτογραφία από το κρεβάτι του πόνου. «Δόξα τον Θεό όλα πήγαν καλά! Από εδώ και πέρα πολλή δουλειά και υπόσχομαι να γυρίσω ακόμα πιο δυνατός». Δέχτηκε… βομβαρδισμό μηνυμάτων με τους συμπαίκτες του στην ομάδα να του εύχονται ταχεία ανάρρωση. Ακόμα και οι Γιάννης Μανιάτης, Τάσος Αυλωνίτης ευχήθηκαν στον Λεονάρντο Κούτρη.