Το συμβόλαιο του Κωστή και ο καφές με τον Λάζαρο

Και τυπικά ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι ο Ιωάννης Κωστή, ο οποίος υπέγραψε σήμερα το συμβόλαιο του με την ομάδα του Πειραιά.

Το συμβόλαιο του Κωστή και ο καφές με τον Λάζαρο

Ο Ιωάννης Κωστή ολοκλήρωσε και το τυπικό μέρος της συμφωνίας του με τον Ολυμπιακό. Ο Κύπριος μέσος βρέθηκε στην Αθήνα μαζί με τον εκπρόσωπο του και πέρασε από τα γραφεία της πειραϊκής ΠΑΕ προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιο του. Ο Κωστή μετά τις υπογραφές ήπιε καφέ με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο για να μπαίνει στο κλίμα.

Την Τρίτη το πρωί το νέο απόκτημα των Πειραιωτών θα βρεθεί στον Ρέντη. Θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες και τον Πέδρο Μαρτίνς. Να σημειώσουμε πως σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα κυπριακά Μέσα η Νέα Σαλαμίνα θα βάλει στο ταμείο της 500.000 ευρώ, ενώ έχει κρατήσει ποσοστό μεταπώλησης ύψους 15%.

Ο εκπρόσωπος του Ιωάννη Κωστή, Δημήτρη Μασιά μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Active» και δήλωσε: «Είναι ενθουσιασμένος ο Κωστή, όμως μπαίνει σε μεγάλο καράβι, αλλάζουν τα ποδοσφαιρικά του δεδομένα. Είναι έτοιμος να ανταποκριθεί. Αύριο θα έχει την πρώτη γνωριμία στο Ρέντη με τον προπονητή και τους νέους του συμπαίκτες και εγώ είμαι σίγουρος ότι θα ανταποκριθεί. Έδειξαν και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού πόσο τον ήθελαν με την υπομονή που έδειξαν στη μετεγγραφή.

Σήμερα είχαμε και συνάντηση για ένα καφέ με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Είναι καλά ενημερωμένοι για τον μικρό και τον περιμένουν όχι ως μια ρεζέρβα, αλλά σαν ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Ακόμα είναι ποδοσφαιριστής της Νέας Σαλαμίνας. Πρέπει να δώσει και θα δώσει τα πάντα για την ομάδα του μέχρι το τέλος της σεζόν και μετά είναι όλα στα πόδια του».