Το… χωράφι γίνεται γήπεδο στη Λάρισα (pic)

Με γοργούς ρυθμούς προχωράνε οι εργασίες αντικατάστασης του χλοοτάπητα του AEL FC ARENA.

Το… χωράφι γίνεται γήπεδο στη Λάρισα (pic)

Το μεγαλύτερο πρόβλημα σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Super League 1 είναι ο αγωνιστικός χώρος του AEL FC ARENA. Ένας χλοοτάπητας επικίνδυνος για την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών με όλες τις ομάδες που αγωνίστηκαν εκεί να έκαναν φρικτά παράπονα για την κατάσταση του.

Η διοίκηση της Λάρισας βρήκε την άκρη για την αντικατάσταση του χλοοτάπητα και τα έργα ξεκίνησαν και προχωρούν με γοργούς ρυθμούς. Ήδη ο παλιός χλοοτάπητας ξηλώθηκε.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΑΕΛ αναφέρει:

Ολοκληρώθηκε συντομότερα από το χρονοδιάγραμμα σήμερα το απόγευμα η 1η φάση της απομάκρυνσης του παλαιού χλοοτάπητα, αλλά και τμήματος του υπεδάφους και χωρίς χρονοτριβή άρχισε από απόψε κιόλας η 2η φάση της εξομάλυνσης του υπάρχοντος εδάφους με εξειδικευμένα γεωργικά και χωματουργικά μηχανήματα, προκειμένου με τεχνολογία laser να δημιουργηθούν με απόλυτη ακρίβεια οι απαραίτητες κλίσεις του υπεδάφους.

Διαθέσιμο και πάλι στα πρόβατα για 20 ημέρες το AEL FC Arena

Η κορυφαία στην Ελλάδα, αλλά και στις Βαλκανικές χώρες, ανάδοχος εταιρεία Hellasod και οι Λαρισαίοι συνεργάτες της εργάζονται πυρετωδώς από το πρώτο φως της ημέρας έως αργά τη νύχτα προκειμένου να ολοκληρώνονται οι φάσεις του έργου συντομότερα.

Με την ολοκλήρωση της 2ης φάσης θα ξεκινήσουν οι εργασίες της 3ης φάσης που περιλαμβάνει την ανάπτυξη του νέου αποστραγγιστικού συστήματος, προκειμένου να περάσουμε στην 4η φάση όπου θα πραγματοποιηθούν νέες χωματουργικές εργασίες, ώστε στην 5η φάση να ξεκινήσει η τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα.