«Θέλει Ερνάνι ο Μαρτίνς»

Η O Jogo γράφει ότι επιθυμία του Μαρτίνς είναι ο Ερνάνι και ότι η επιστροφή του Πορτογάλου εξτρέμ στον Ολυμπιακό είναι πιθανή.

«Θέλει Ερνάνι ο Μαρτίνς»

Το όνομα του Ερνάνι για τον Ολυμπιακό επαναφέρει ο πορτογαλικός Τύπος. Σύμφωνα με δημοσίευμα της O Jogo ο 26χρονος εξτρέμ που είχε αγωνιστεί τη σεζόν 2015-16 στον Ολυμπιακό ως δανεικός από την Πόρτο ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ελλάδα, καθώς αποτελεί επιθυμία του Πέδρο Μαρτίνς.

Για τον Ερνάνι υπήρξαν πληροφορίες πρόσφατα και στην Ελλάδα ότι εκτός από τον Ολυμπιακό ενδιαφέρεται και η ΑΕΚ, αλλά σύμφωνα με τους Πορτογάλους το προβάδισμα ανήκει στους Πειραιώτες λόγω της παρουσίας του Μαρτίνς στην τεχνική ηγεσία τους. Ο Μαρτίνς με τον Ερνάνι είχαν συνεργαστεί με μεγάλη επιτυχία στην Γκιμαράες και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στην Πορτογαλία ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού τον θέλει μαζί του στην Ελλάδα.

Φέτος ο Ερνάνι είχε πάρει κάποιες ευκαιρίες στην αρχή της σεζόν, αλλά σταδιακά ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο τον περιθωριοποίησε και η τελευταία παρουσία του στην 11άδα ήταν στο ματς της Πόρτο με την Μορεϊρένσε, τον περασμένο Γενάρη.