Ποιοι διεθνείς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού λείπουν από τις προπονήσεις

Ποιοι είναι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που απουσίαζαν από τις προπονήσεις και το ρεπό που έχει δώσει ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ποιοι διεθνείς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού λείπουν από τις προπονήσεις

Αυτές τις ημέρες ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να δουλέψει σε κάποια πράγματα με τους ποδοσφαιριστές του και να βελτιώσει τα κακώς κείμενα που διαπίστωσε πως υπάρχουν στην ομάδα. Το παραδέχτηκε, άλλωστε και μετά το παιχνίδι με τον Άρη πως ο Ολυμπιακός δεν βρισκόταν στην καλύτερη του φάση.

Το κυριότερο που κλήθηκε να κάνει ο 49χρονος κόουτς είναι να προπονήσει τους ποδοσφαιριστές του με τέτοιον τρόπο έτσι ώστε να βγάλουν φρεσκάδα με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Όσοι βρίσκονται στον Ρέντη αυτές τις ημέρες έχουν μπει σε αυτή τη διαδικασία από τον 49χρονο κόουτς.

Όπως συμβαίνει, βέβαια πάντα στη διακοπή για τις εθνικές ομάδες ο Πέδρο Μαρτίνς δεν μπορεί να υπολογίζει τους ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν στα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα. Σε σχέση με άλλες φορές ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» αυτή τη φορά έχει τις λιγότερες απώλειες. Συγκεκριμένα από τον προπονητικό κέντρο του Ρέντη λείπουν οκτώ ποδοσφαιριστές.

Οι Σα, Σεμέδο κλήθηκαν στην Εθνική Πορτογαλίας, ο Ελαμπντελαουί στη Νορβηγία, ο Μεριά, στην Τυνησία, οι Κούτρης, Μπουχαλάκης, Μασούρας στην Ελλάδα και ο Μάρκοβιτς στην Ελπίδων της Σερβίας. Αυτές είναι οι απουσίες που είχε όλες αυτές τις ημέρες ο Πέδρο Μαρτίνς. Να σημειώσουμε πως το πρωί της Παρασκευής οι «ερυθρόλευκοι» προπονήθηκαν στον Ρέντη και θα επιστρέψουν στις εγκαταστάσεις το απόγευμα της Δευτέρας.