ΠΑΟΚ: Προειδοποιεί τους παραβάτες για το PAOK TV

Με επιστολή η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε τις απαραίτητες συστάσεις σε εκείνους που μετέδωσαν παράνομα το ΠΑΟΚ - Άρης. 

ΠΑΟΚ: Προειδοποιεί τους παραβάτες για το PAOK TV

Στην αντίληψη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έπεσαν τα καταστήματα που μετέδωσαν παράνομα το προηγούμενο εντός έδρας ματς (ΠΑΟΚ - Άρης) με τη διοίκηση των «ασπρόμαυρων» να κάνει τις απαραίτητες συστάσεις αντί για εξώδικα.

Θυμίζουμε πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης, προβάλει τα ματς της Τούμπας στο PAOK TV το οποίο απαιτεί συνδρομή.

Eξώδικα το PAOK TV σε καταστηματάρχες και πειρατικές ιστοσελίδες!

Διαβάστε αναλυτικά όσα γράφει η επιστολή:

«Λάβαμε γνώση ότι από την επιχείρησή σας μεταδόθηκε την Κυριακή 22.09.2019 ο αγώνας ΠΑΟΚ - Άρης χωρίς να έχετε αγοράσει επαγγελματική συνδρομή, που σας επιτρέπει να προβάλλετε στο χώρο σας τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας μέσω του PAOK TV, το οποίο έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης αυτών.

Αντιλαμβάνεστε ελπίζουμε ότι αυτή σας η ενέργεια συνιστά παράβαση των όρων χρήσης της πλατφόρμας μετάδοσης και δημιουργεί συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού με τους λοιπούς επιχειρηματίες που αγόρασαν επαγγελματική συνδρομή.

Λαμβάνοντας υπόψιν πως είναι η πρώτη φορά που διαπιστώνουμε παραβίαση των όρων χρήσης της πλατφόρμας από μέρους σας, σας καλούμε να προβείτε σε αγορά ετήσιας συνδρομής έστω και ετεροχρονισμένα. Στη περίπτωση αυτή θα θεωρήσουμε ως μη γενόμενη την ως άνω ενέργειά σας.

Σε αντίθεση περίπτωση επιφυλασσόμαστε για την άσκηση όλων των νομικών δικαιωμάτων της ΠΑΕ και του PAOK TV εναντίον της επιχείρησής σας.

Εκ μέρους της ΠΑΕ και του PAOK TV».