Το σαφάρι του Μαρτίνς - Αμαράλ, Τεσέιρα, Έλντον, Κούκα στο μπλοκάκι του

Τι συμβαίνει με τον Λουντ αλλά και τα σενάρια για τον Μολέδο που επανέρχεται στο «ερυθρόλευκο» προσκήνιο και οι πανάκριβοι Τικίνιο και Μαρεγκά.

Το σαφάρι του Μαρτίνς - Αμαράλ, Τεσέιρα, Έλντον, Κούκα στο μπλοκάκι του

Χτενίζει την Πορτογαλία ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς, βλέποντας ποδοσφαιριστές και το ΦΩΣ αποκαλύπτει σήμερα τέσσερα ονόματα ποδοσφαιριστών που έχει τσεκάρει ο Πορτογάλος τεχνικός.

Ο σέντερ φορ, Ζοάο Αμαράλ και το δεκάρι Ζοάο Τεσέιρα -και οι δύο της Σετούμπαλ- βρίσκονται στο ραντάρ του προπονητή του Ολυμπιακού που είδε τον αγώνα με την Πόρτο. Μάλιστα ο Αμοράλ σκόραρε στο συγκεκριμένο ματς. Ο Μαρτίνς έχει στο νου και τους πανάκριβους Τικίνιο και Μαρεγκά.

Όπως αναφέρει στο ίδιο δημοσίευμα το ΦΩΣ, στη Λισσαβόνα επιμένουν επίσης για τον Έλντον, τον Αφρικανό εξτρέμ της Γκιμαράες, αλλά και για τον Αιγύπτιο στράικερ της Μπράγκα, τον Αχμέτ Χασάν ή αλλιώς Κούκα, που επίσης έχει συνεργαστεί με τον Μαρτίνς.

Εντός συνόρων ένας παίκτης που αρέσει είναι Λουντ και είναι πιθανό το ενδεχόμενο να απασχολήσει τους «ερυθρόλευκους» το καλοκαίρι, ενώ επανήλθαν τα σενάρια για τον Ροντρίγκο Μολέδο.