Γι’ αυτό είναι διαφορετικός ο Ελ Αραμπί

Στο Μαρόκο δεν ξεχνάνε τον επιθετικό του Ολυμπιακού και  η κλήση του στην Εθνική ομάδα δεν θα αργήσει. Τι είναι αυτό που τον κάνει ξεχωριστό.

Γι’ αυτό είναι διαφορετικός ο Ελ Αραμπί

Κάποιες ιστορίες έχουν ενδιαφέρον το πως εξελίσσονται. Μία από αυτές είναι και του Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Τον Μαροκινό επιθετικό τον ήθελε πολύ ο Πέδρο Μαρτίνς και μάλιστα σε μία περίοδο που ο Ολυμπιακός κινούνταν για τον Μάρκους Μπεργκ και ο κόσμος «έλιωνε» για τον Σουηδό φορ.

Ο Μαρτίνς έβαζε το χέρι του στη φωτιά για τον Ελ Αραμπί και αυτός τον δικαιώνει. Σκοράρει με απίστευτη συχνότητα και ειδικά στα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος ο Μαροκινός επιθετικός όποτε παίζει βασικός βρίσκει δίχτυα.

Στην αποστολή της εθνικής ομάδας της χώρας του δεν κλήθηκε και πάλι, αλλά τα Μέσα στην πατρίδα του δεν τον ξεχνάει. Στο Μαρόκο κλήθηκε ο Χακίμ Ζιγέκ και από αυτούς που βρίσκονται στην αποστολή έχει σημειώσει τα περισσότερα γκολ. Ο μέσος του Άγιαξ έχει 14 γκολ με την Εθνική του ομάδα και όπως αναφέρουν τα Μέσα του Μαρόκο παραμένει πίσω από τον Ελ Αραμπί με τα 15. Να σημειώσουμε πως έχει να παίξει στην Εθνική του ομάδα από τον Μάρτιο του 2017.

Λησμονούν τον επιθετικό του Ολυμπιακού, ο οποίος πάντως αναμένεται να είναι στις επόμενες κλήσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του. Όσον αφορά στη ζωή του στην Ελλάδα ο Ελ Αραμπί είναι ευτυχισμένος στην Αθήνα και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Είναι ένας παίκτης που έχει το γκολ στο… τσεπάκι, αλλά έχει και ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα.

Και επειδή στο ποδόσφαιρο όλα παίζουν ρόλο ο Ελ Αραμπί είναι ένας άνθρωπος πολύ ήρεμος και ήπιων τόνων. Είναι ένα παιδί που έχει μία οικογενειακή ζωή και είναι αφοσιωμένος στη σύζυγο του και στα παιδιά του. Στον Ολυμπιακό έχουν να λένε τα καλύτερα για τον χαρακτήρα του, αφού δεν έχει δώσει κανένα απολύτως δικαίωμα και δουλεύει πολύ σκληρά. Στον τρόπο που αγωνίζεται και στη συχνότητα με την οποία σκοράρει θυμίζει τον Τζιμπούρ, αλλά όπως λένε και άνθρωποι μέσα από την ομάδα «δεν έχει σχέση σε άλλα θέματα με τον Ραφίκ».