Ολυμπιακός: Είπε το «ναι» η Νέα Σαλαμίνα για τον Κωστή

Η κυπριακή ομάδα αποδέχτηκε την πρόταση του Ολυμπιακού και ο 19χρονος μέσος θα πρέπει να θεωρείται παίκτης των Πειραιωτών.

Ολυμπιακός: Είπε το «ναι» η Νέα Σαλαμίνα για τον Κωστή

Ο Ιωάννης Κωστή θα πρέπει να θεωρείται ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού κάτι που έχει επιβεβαιωθεί και από τη Νέα Σαλαμίνα. Οι Κύπριοι είχαν τονίσει πως ο παίκτης τα έχει βρει με την ομάδα του Πειραιά και εκείνο που απέμενε ήταν η συμφωνία ανάμεσα στους δύο συλλόγους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Κύπρο πλέον και οι δύο ομάδες ήρθαν σε συμφωνία για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ιωάννη Κωστή στον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες έκαναν βελτιωμένη πρόταση στη Νέα Σαλαμίνα, η οποία έφτανε στα 500.000 ευρώ, ενώ περιλαμβάνει και κάποια μπόνους που θα εισπράξουν.

Η ομάδα της Αμμοχώστου πριν λίγη ώρα είπε το οριστικό «ναι» στον Ολυμπιακό και ο Κωστή θα πρέπει να θεωρείται ποδοσφαιριστής της ομάδας του Πειραιά. Ο 19χρονος μέσος έχει συμφωνήσει εδώ κι αρκετές ημέρες με τους «ερυθρόλευκους» και θεωρεί πως είναι μία τεράστια ευκαιρία για την καριέρα του.

Ο παίκτης δεν θα έρθει στην Ελλάδα την προσεχή μεταγραφική περίοδο και θα παραμείνει στη Νέα Σαλαμίνα. Θα αγωνίζεται στο συγκρότημα της Αμμοχώστου με τη μορφή του δανεισμού από τον Ολυμπιακό και το καλοκαίρι θα ενσωματωθεί με την ομάδα του Πειραιά.