Άρης: Η ήττα από τον Ολυμπιακό φέρνει προπονητή τον Γερμανό Ένινγκ

Ο Άρης μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό αποφάσισε να προχωρήσει στην αλλαγή της τεχνικής του ηγεσίας με τον Μίχαελ Ένινγκ να βρίσκεται μια ανάσα από τους «κίτρινους».

Άρης: Η ήττα από τον Ολυμπιακό φέρνει προπονητή τον Γερμανό Ένινγκ

Η ήττα από τον Ολυμπιακό φέρνει και αλλαγή προπονητή στον Άρη. Συγκεκριμένα νέος προπονητής στην ομάδα της Θεσσαλονίκης αναμένεται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου να είναι ο Μίχαελ Ένινγκ.

Ο Άγγελος Χαριστέας στην ουσία είχε συμφωνήσει σε όλα με το Γερμανό τεχνικό και το μόνο που έμενε ήταν να κάνει δεχτεί την εισήγηση του τεχνικού διευθυντή ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Θοδωρής Καρυπίδης.

Τελικά μετά και τα δυο άσχημα αποτελέσματα των «κίτρινων» με ΑΕΛ και Ολυμπιακό στάλθηκε την Τρίτη (8/10) πρόταση από τα γραφεία της ΠΑΕ στον 53χρονο προπονητή και αναμένεται να γίνει δεκτή.

Ο Ένινγκ που ήταν προπονητής του Άγγελου Χαριστέα στη Νυρεμβέργη θα έρθει στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη χωρίς το δικό του επιτελείο και δίπλα του αναμένεται να διατηρηθούν τόσο ο Απόστολος Τερζής όσο και τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού τιμ.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας