Ολυμπιακός: «Οργώνει» την Αργεντινή ο Τσόρι

Στην πατρίδα του ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες, ο οποίος παρακολουθεί παιχνίδια και τσεκάρει ποδοσφαιριστές για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: «Οργώνει» την Αργεντινή ο Τσόρι

Ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες έχει πιάσει δουλειά στον Ολυμπιακό εδώ και έναν μήνα έχοντας αναλάβει πόστο στο τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας του Πειραιά. Όπως έχουμε αναφέρει πολλάκις ο παλιός άσος των «ερυθρόλευκων» θα έχει ως κύριο πεδίο του δύο χώρες που τις γνωρίζει πολύ καλά, την Ισπανία και την Αργεντινή.

Στη χώρα της Ιβηρικής παρακολούθησε τις προηγούμενες ημέρες κάποια παιχνίδια, ενώ εδώ και μερικές ημέρες βρίσκεται στην πατρίδα του. Γνωρίζει πολύ καλά την αγορά στη Λατινική Αμερική, αλλά συνεχίζει να βλέπει ματς και να τσεκάρει ποδοσφαιριστές.

Ο Τσόρι… οργώνει την Αργεντινή, παρακολουθεί ποδοσφαιριστές και καταγράφει τα πάντα. Την Κυριακή ο Αργεντινός παλιός άσος του Ολυμπιακού παρακολούθησε από κοντά δύο παιχνίδια. Το πρώτο ήταν το Βελέζ-Ιντεπεντιέντε στο οποίο οι γηπεδούχοι νίκησαν με σκορ 2-0. Το δεύτερο ματς στο οποίο βρέθηκε ο Τσόρι ήταν το Ρίβερ Πλέιτ-Πατρονάτο. Στο γήπεδο της Ρίβερ, ο παλιός άσος του Ολυμπιακού αισθάνεται σαν στο σπίτι του, αφού είναι γνωστή η λατρεία που του έχουν οι οπαδοί της.

Ο Αργεντινός σκάουτερ που ενεργεί για λογαριασμό του Ολυμπιακού τσεκάρει τα πάντα στην πατρίδα του και στην Ισπανία και αυτό θα κάνει όλο το χρόνο. Στο μπλοκάκι του θα υπάρχουν ονόματα παικτών που ξεχώρισε από την κατασκοπία του και σίγουρα θα τους δει κι άλλες φορές. Η δράση του Τσόρι δείχνει, πάντως το πόσο ενεργά κινείται ο Ολυμπιακός στο τμήμα σκάουτινγκ.