Αβραάμ Παπαδόπουλος για Μεριά: «Έκανε λάθη αλλά είναι μεγάλος παίκτης»

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού πανηγύρισε στο φινάλε μαζί με τους συμπαίκτες του, τη νίκη που τους κρατά στην κορυφή.

Αβραάμ Παπαδόπουλος για Μεριά: «Έκανε λάθη αλλά είναι μεγάλος παίκτης»

Ο πολύπειρος αμυντικός του Ολυμπιακού σχολίασε στην κάμερα της NOVA

"Σίγουρα η νίκη είναι σημαντική απέναντι σε ομάδες όπως ο Άρης. Από εκεί και πέρα ήταν ένα παιχνίδι που πήγε πολύ στη δύναμη, αν και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Τα παιδιά τα έδωσαν όλα. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Οι τρεις βαθμοί είναι σημαντικοί".

Για τη δική του παρουσία και του Βασίλη Τοροσίδη είπε "Εμείς είμαστε εδώ στην ομάδα για να βοηθάμε όποτε μας το ζητάει ο προπονητής, να κάνουμε τη δουλειά μας και όταν μας δίνεται η ευκαιρία να βοηθάμε την ομάδα. Είναι σημαντικό και για τα αποδυτήρια ο υγιής ανταγωνισμός, βοηθάει στο δέσιμο της ομάδας".

Για την πρώην ομάδα του, τον Άρη δήλωσε "Ο Άρης είναι μία ομάδα που ξεκίνησα, είναι μία τεράστια ομάδα, είναι από τις κορυφαίες ομάδες στην Ελλάδα και δύσκολα θα περάσει άλλη ομάδα από το «Κλ. Βικελίδης»".

Για τη συνέχεια υπογράμμισε "Έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα, έχουμε το ρόστερ να αντέξουμε, να δουλέψουμε τώρα κάποια πράγματα που θέλει ο προπονητής και να παρουσιαστούμε όσο καλύτεροι μπορούμε σε πρωτάθλημα και Champions League. Θα τα δώσουμε όλα για τον τίτλο και το Champions League.

Για τον Σισέ απάντησε "Ο Πάπε και κάθε ποδοσφαιριστής είναι σημαντικός για την ομάδα. Το έχει πει ο προπονητής ότι όλοι είναι σημαντικοί και θα πάρουν τις ευκαιρίες τους. Περιμένουμε να γυρίσει κοντά μας, γιατί είναι σημαντικός ποδοσφαιριστής και καλός ποδοσφαιριστής που βοηθάει στα αποδυτήρια"

Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός επέστρεψε σημείωσε "Ένα πράγμα που διακρίνει την ομάδα είναι η υπομονή. Στην πρώτη ευκαιρία που μας δόθηκε, ισοφαρίσαμε. Είναι θέμα χρόνου μετά να κάνουμε και το δεύτερο γκολ. Σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να τελειώνεις, γιατί αν δεν τελειώσεις μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο μπορείς να πάθεις τη ζημιά. Παρόλα αυτά μετράει η αντίδραση και στη διακοπή θα βελτιώσουμε κάποια πράγματα που θέλει ο προπονητής"

Για την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη "Εχω πολλούς φίλους, είχα την ανυπομονησία να τους δω στο Χαριλάου, αλλά κοιτάζω την ομάδα μου και να κερδίζει ο Ολυμπιακός. Όπως ανέφερα και πριν, έχω μόνο ευχάριστες αναμνήσεις από τον Άρη και είμαι περήφανος που ξεκίνησα από τον Άρη".

Για τις στημένες μπάλες "Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο έχουμε δει αρκετά γκολ, το 7-80% των γκολ μπαίνουν από στημένες φάσεις. Μας επηρεάζει και το VAR, γιατί δεν μπορείς να μαρκάρεις πιο σκληρά. Από εκεί και πέρα, όλα βελτιώνονται. Με τη δουλειά όλα βελτιώνονται. Εχουμε πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και στο ψηλό παιχνίδι"

Για τον Μεριά τέλος υπογράμμισε: "Ο Γιασίν και κάθε ποδοσφαιριστής έχει τη στήριξη όλων μας. Μπορεί το παιδί να έκανε κάποια λάθη, αλλά είναι μεγάλος ποδοσφαιριστής και τον έχουμε ανάγκη. Το σημαντικό είναι η νοοτροπία που πρέπει να έχουμε, να βελτιωνόμαστε και ο υγιής ανταγωνισμός κάνει καλό σε όλους μας"