Άρης: Τα δύο σενάρια του Τερζή για το «τρίποντο»!

Το σχέδιο του Τόλη Τερζή για την ομάδα του Άρη, ώστε να διεκδικήσει τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό στο "Κλεάνθης Βικελίδης". 

Άρης: Τα δύο σενάρια του Τερζή για το «τρίποντο»!

Ο Άρης υποδέχεται στο Κλεάνθης Βικελίδης τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, σε ένα παιχνίδι που μοιάζει να είναι η ευκαιρία των παικτών για… εξιλέωση πρωτίστως προς τους ίδιους τους εαυτούς τους για το πολύ άσχημο ξεκίνημα της σεζόν με μόλις 5 βαθμούς σε 5 αγώνες.

Οι κίτρινοι μπαίνουν σήμερα στη μάχη με τον φορμαρισμένο Ολυμπιακό, με μοναδικό στόχο το “τρίποντο” που θα τους δώσει την ευκαιρία να ανακτήσουν το χαμένο έδαφος από τις απώλειες βαθμών που είχαν με ΟΦΗ, ΑΕΛ και ΠΑΟΚ, παιχνίδια που ήταν “δικά” τους και εν τέλει απώλεσαν 7 βαθμούς.

Ο Τόλης Τερζής δεν έχει καταλήξει ακόμα στο αρχικό σχήμα που θα χρησιμοποιήσει απέναντι στον Ολυμπιακό. Δύο σενάρια επεξεργάζεται στο μυαλό το ο Έλληνας προπονητής. Το πρώτο αφορά την πεπατημένη του 4-2-3-1 με την επιστροφή του Λούκας Σάσα στην μεσαία γραμμή δίπλα στον Ματίγια και τους υπόλοιπους 10 να είναι οι ίδιοι που ξεκίνησαν με την ΑΕΛ, δηλαδή ο Έμαν κάτω από τα δοκάρια, Σούντγκρεν και Κόρχουτ στα άκρα της άμυνας, Βέλεθ και Ροζ κεντρικό αμυντικό δίδυμο, Φετφατζίδης, Ντιγκινί και Γκάμα η τριάδα πίσω από τον Μπράουν Ιντέγε.

Το δεύτερο σενάριο είναι η εφαρμογή του 4-3-3, ώστε να “δέσει” περισσότερο το κέντρο, με την χρησιμοποίηση και του Αμπού Μπα, στο πλευρό του Ματίγια και του Σάσα σε ρόλο “κόφτη”. Σε αυτό το σενάριο εκτός αρχικού σχήματος θα μείνει ο Ιντέγε και στην κορυφή της επιθετικής τριάδας θα βρεθεί ο Ντιγκινί.