Ολυμπιακός: Με όλα του τα όπλα και με σεβασμό στον Άρη

Στο μεγάλο λιμάνι σέβονται και υπολογίζουν τον Άρη και ο Πέδρο Μαρτίνς που θέλει να φύγει με διπλό από τη Θεσσαλονίκη έχει συγκεκριμένο σχέδιο. Τι έγινε το πρωί του Σαββάτου στον Ρέντη.

Ολυμπιακός: Με όλα του τα όπλα και με σεβασμό στον Άρη

Μετά από μία σειρά δύσκολων αγώνων πλησιάζει η διακοπή του πρωταθλήματος και η ευκαιρία να πάρουν ανάσες οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Πριν απ’ αυτά, όμως, υπάρχει ο αγώνας με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή το βράδυ (19:30, NS1). Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι σε μία έδρα που πάντα είναι ζόρικη για την ομάδα του Πειραιά.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην πόλη της Βορείου Ελλάδας από το απόγευμα του Σαββάτου έχοντας ολοκληρώσει την προετοιμασία του το πρωί στον Ρέντη. Απρόοπτα δεν έχουν προκύψει για τον Πέδρο Μαρτίνς και είναι γνωστές οι απουσίες που καλείται να διαχειριστεί και σε αυτό το ματς.

Ο Πορτογάλος σέβεται τον Άρη και θεωρεί πως είναι μία ομάδα με πολύ ποιότητα και ικανότητες να κάνει ζημιές. Το έχει εξηγήσει στους παίκτες του, τους έχει αναλύσει τα πάντα και γι’ αυτό δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στα όσα έγιναν στο Βελιγράδι. Θέλησε με τον τρόπο του να τους αποφορτίσει και να στρέψει την προσοχή τους στον αγώνα με τον Άρη και μόνο.

Από ‘κει και πέρα όσον αφορά στην ενδεκάδα που θα παρατάξει από την προπόνηση του Σαββάτου δεν προέκυψε κάτι που να μας οδηγεί σε αλλαγές. Ο Μαρτίνς περισσότερο θέλησε να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του και να ανακατέψει την τράπουλα. Δοκιμές έγιναν πολλές και δεν έκανε κάποια άσκηση με συγκεκριμένο σχήμα που να δείχνει πως αυτοί θα παίξουν.

Πάντως επειδή τα πράγματα είναι συγκεκριμένα δεν περιμένουμε κάποια μεγάλη έκπληξη εκτός αν ο κόουτς το κρατάει για την τελευταία στιγμή όπως έκανε στο Βελιγράδι. Πάμε σε μία ενδεκάδα με Σα, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Σεμέδο, Τσιμίκα, Μπουχαλάκη, Γκιγιέρμε, Ποντένσε, Βαλμπουενά, Μασούρα και Γκερέρο. Ίσως μόνο στην επίθεση υπάρχει ερωτηματικό με τον Ελ Αραμπί να έχει μπει στο κόλπο, αλλά τον Ισπανό να έχει το προβάδισμα.