Άρης: Με Φετφατζίδη, Ιντέγε για το ματς με τον Ολυμπιακό

Ο Άρης ανακοίνωσε την αποστολή του για το παιχνίδι της Κυριακής (6/10, 19:30) κόντρα στον Ολυμπιακό. Επέστρεψε ο Λούκα Σάσα. 

Άρης: Με Φετφατζίδη, Ιντέγε  για το ματς με τον Ολυμπιακό

Ο Άρης θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό την Κυριακή (6/10) το απόγευμα (19:30) στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Οι "κιτρινόμαυροι" ανακοίνωσαν τν αποστολή τους για την αναμέτρηση. Επιστροφή για τον Λούκα Σάσα. Οι Πειραιώτες θα συναντήσουν δύο πρώην ποδοσφαιριστές τους. Ο λόγος για τους Γιάννη Φετφατζίδη και Μπράουν Ιντέγιε.

H ανακοίνωση από την ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι (19:30), στο πλαίσιο της 6ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Ehmann, Τσιλιγγίρης, Fran Velez, Hugo Souza, Rose, Sundgren, Korhut, Larsson, Matilla, Diguiny, Bruno Gama, Mancini, Nico Martinez, Lucas Sasha, Abou Ba, Tonso, Duarte, Ideye, Δεληζήσης, Φετφατζίδης.

* Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας μας ότι τα εισιτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό θα διατίθενται αύριο, Κυριακή, από την ARIS F.C. Boutique από τις 10:00 και από τις 15:00 και από τα εκδοτήρια του γηπέδου».