Ολυμπιακός: Ούτε κουβέντα στον Ρέντη για τον Ερυθρό Αστέρα

Μόνο το ματς με τον Άρη βλέπουν στον Ολυμπιακό και στην πρωινή προπόνηση ο Πέδρο Μαρτίνς δεν ασχολήθηκε καθόλου με το ματς του Βελιγραδίου.

Ολυμπιακός: Ούτε κουβέντα στον Ρέντη για τον Ερυθρό Αστέρα

Στο… βωμό του πρωταθλήματος ο Πέδρο Μαρτίνς «θυσίασε» την Τρίτη το βράδυ τέσσερις βασικούς του ποδοσφαιριστές στην αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα. Την Κυριακή το βράδυ, όμως, τον περιμένει ένα πολύ δύσκολο ματς για τη Super League 1 με τους Πειραιώτες να δοκιμάζονται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στον Άρη.

Μία αναμέτρηση αρκετά δύσκολη για την ομάδα του Πειραιά στην οποία είναι βέβαιο πως δεν θα συναντήσει και τις καλύτερες συνθήκες. Στο μεγάλο λιμάνι καλούνται να αφήσουν πίσω τους τον αγώνα με τους πρωταθλητές Σερβίας και να κοιτάξουν την επόμενη ημέρα και συγκεκριμένα το ταξίδι τους στη Θεσσαλονίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που «καίγεται» να πάρει τη νίκη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι ποδοσφαιριστές του αφήνουν πίσω τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα και κοιτάζουν μπροστά. Αυτό δεν είναι λόγια του… αέρα, αλλά τα όσα συνέβησαν τα πρωί στον Ρέντη. Στο περιθώριο της προπόνησης ο Πορτογάλος προπονητής έδειξε στους παίκτες του βίντεο.

Αυτό δεν είχε καθόλου… γεύση από το παιχνίδι του «Ράικο Μίτιτς», αλλά μόνο Άρη. Μόνο με τον Άρη ασχολούνται στον Ρέντη και φάνηκε το πρωί. Ο Μαρτίνς δεν είπε τίποτα για όσα έγιναν την Τρίτη το βράδυ στο Βελιγράδι. Δεν ασχολήθηκε καθόλου δείχνοντας πως τον ενδιαφέρει όσο τίποτα άλλο να αναλύσει τους «κιτρινόμαυρους».

Ανέλυσε τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται η ομάδα της Θεσσαλονίκης και το πως αναπτύσσεται. Τον Άρη τον υπολογίζει πολύ ο Πέδρο Μαρτίνς και θεωρεί ότι είναι μία ομάδα που μπορεί να κάνει ζημιές. Το έδειξε και μέσα στην Τούμπα, ενώ το ότι την… πάτησε με την ΑΕΛ δεν θα κοιμίσει τον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος επικεντρώθηκε στον Άρη, άφησε πίσω του τον Ερυθρό Αστέρα, όμως, είναι βέβαιο πως κάποια στιγμή θα γυρίσει σε αυτό το παιχνίδι ο Μαρτίνς και θα επισημάνει τα λάθη που έγιναν.