Κλείνει στην Αντβέρπ ο Ζιλέ

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε Βέλγος δημοσιογράφος ο χαφ του Ολυμπιακού θα μείνει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι και θα μετακομίσει στην Αμβέρσα.

Κλείνει στην Αντβέρπ ο Ζιλέ

Στην κατηγορία των ποδοσφαιριστών που δεν θα συνεχίσουν στον Ολυμπιακό την επόμενη αγωνιστική περίοδο ανήκει ο Γκιγιόμ Ζιλέ. Ο Βέλγος χαφ αποκτήθηκε έπειτα από θερμή εισήγηση του Μπέσνικ Χάσι, όμως δεν βρίσκεται στα πλάνα των «ερυθρόλευκων και το ερχόμενο καλοκαίρι θα αποτελέσει παρελθόν παρά το γεγονός πως έχει συμβόλαιο γι’ ακόμα ένα χρόνο με τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Βέλγος δημοσιογράφος, Στεφάν Πάουελς ο Ζιλέ έχει ήδη ενημερωθεί από τον Ολυμπιακό ότι θα μείνει ελεύθερος. Η πλευρά του ποδοσφαιριστή βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την ομάδα της Αμβέρσας προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο για δύο χρόνια.

Η ανάρτηση του Βέλγου δημοσιογράφου αναφέρει αναλυτικά: «Ο Ζιλέ είναι 34 ετών και το πέρασμά από τη Ναντ ήταν επιτυχημένο. Η πορεία του στον Ολυμπιακό τον βρίσκει να μένει ελεύθερος… Ο Ντ’Ονόφριο και το δίδυμο Χέρμαν Φαν Χόλσμπεεκ, Μότζι Μπαγιάτ βρίσκονται σε συζητήσεις για να κλείσουν τη συμφωνία. Για την Αντβέρπ ένας ακόμη παίκτης με εμπειρία στο συν».