Γ. Σαββίδης: «Και ο Ιβάν μπερδεύτηκε και μπήκε με όπλο στην Τούμπα» (pic)

Ο υιός Σαββίδης θέλησε να κάνει χιούμορ με ένα θέμα πολύ ευαίσθητο για την εξήγηση που έδωσαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ για την εισβολή του Μελισσανίδη στα αποδυτήρια των διαιτητών.

Γ. Σαββίδης: «Και ο Ιβάν μπερδεύτηκε και μπήκε με όπλο στην Τούμπα» (pic)

Δύο πράξεις καταδικαστέες θέλησε να «παντρέψει» ο Γ. Σαββίδης προκειμένου να σχολιάσει την εξήγηση που δόθηκε από τον δικηγόρο της ΑΕΚ, αναφορικά με την εισβολή που έκανε ο μεγαλομέτοχος της «Ένωσης», Δημήτρης Μελισσανίδης στα αποδυτήρια του διαιτητή στο ντέρμπι των δικεφάλων.

Ο γιος του Ιβάν, έβαλε φωτογραφία του πατέρα του από το γήπεδο της Τούμπας, όταν είχε κάνει το «ντου» οπλοφορώντας, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά «Συγγνώμη αλλά δεν κατάλαβα πως ήταν αγωνιστικός χώρος. Είδα κάμερα και νόμιζα πως ήταν το στούντιο του Open».

Αυτό που δεν καταλάβαμε φυσικά είναι γιατί ένας μιντιάρχης πρέπει να μπαίνει στα στούντιο του καναλιού του ως οπλοφόρος...

Υπενθυμίζουμε ότι στην απολογία της ΑΕΚ, οι δικηγόροι του κ. Μελισσανίδη ισχυρίστηκαν ότι «ασυναίσθητα ο μεγαλομέτοχος της «Ένωσης» μπήκε στα αποδυτήρια του Ελβετού διαιτητή καθώς η διαμαρτυρία ξεκίνησε εκτός των αποδυτηρίων και ο Δημήτρης Μελισσανίδης απλώς ακολούθησε το διαιτητή που έμπαινε στα αποδυτήρια. Συνεπώς για την είσοδο δεν υπάρχει δόλος».