Ρούμπεν Σεμέδο: Θέμα στη Marca λόγω...φυλακής και Champions League!

Η «Marca» έκανε ένα μεγάλο αφιέρωμα στην πολυτάραχη ζωή του άσου του Ολυμπιακού Ρούμπεν Σεμέδο στo οποίo όπως τονίζει χαρακτηριστικά, ο Πορτογάλος στόπερ άλλαξε τη ζωή του και από τη φυλακή βρέθηκε να παίζει τώρα στο Champions League.

Ρούμπεν Σεμέδο: Θέμα στη Marca λόγω...φυλακής και  Champions League!

Η «Marca» έκανε ένα μεγάλο αφιέρωμα στον άσο του Ολυμπιακού Ρούμπεν Σεμέδο. Το κορυφαίο ισπανικό Μέσο έγραψε συγκεκριμένα για την πολυτάραχη ζωή του Πορτογάλου στόπερ που από τη μεταγραφή των πολλών εκατομμυρίων στη Βιγιαρεάλ βρέθηκε ξαφνικά στη φυλακή, και τώρα έχει κάνει restart, με αποκορύφωμα την παρουσία του με τους «ερυθρόλευκους» στους ομίλους του Champions League.

Η «Marca» μάλιστα έχει τίτλο για τον «βράχο» της άμυνας των «ερυθρολεύκων»τον εξής: «Από την φυλακή σκόρερ στο Champions League».

Αναλυτικά το ισπανικό Μέσο αναφέρει

«Η μεγάλη αλλαγή του Ρούμπεν Σεμέδο: "Από την φυλακή σκόρερ στο Champions League" γράφει στο τίτλο της η Marca με αφορμή το γκολ που σημείωσε ο Πορτογάλος στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League».

«Ο Ρούμπεν Σεμέδο κατάφερε να αλλάξει τη ζωή του. Μετά από μια ελάχιστα θετική περίοδο στην Ισπανία, που χαρακτηρίζεται περισσότερο από επεισόδια βίας και προβλήματα με τη δικαιοσύνη, ο Πορτογάλος αμυντικός βρίσκεται σε εξαιρετική στιγμή. Δεν είναι μόνο ο πύργος του Ολυμπιακού, αλλά και εκείνος που πέτυχε το γκολ της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα.

Η εξαιρετική απόδοση του Ρούμπεν Σεμέδο, τον κάνει να ακούγεται έντονα για την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας. Λίγο περισσότερο από ένα χρόνο μετά από τις χειρότερες στιγμές του, ο Ρούμπεν κατάφερε να γίνει ξανά γνωστός για αυτό που κάνει στο γήπεδο».