Άρης: Μέσα ο Σάσα με Ολυμπιακό - Οι σκέψεις Τερζή για την ενδεκάδα

Στη διάθεση του Αποστολή Τερζή επέστρεψε ο τιμωρημένος Λούκας Σάσα και προορίζεται βασικός στο ματς με τον Ολυμπιακό. Χωρίς μεγάλες αλλαγές η ενδεκάδα των «κίτρινων».

Άρης: Μέσα ο Σάσα με Ολυμπιακό - Οι σκέψεις Τερζή για την ενδεκάδα

Ο Άρης θέλει να αφήσει πίσω του την άσχημη ήττα κόντρα στην ΑΕΛ (2-3) και να εστιάσει στο μεγάλο ματς με τον Ολυμπιακό (6/10, 19:30) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League 1.

O Αποστολής Τερζής θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Λούκας Σάσα, ο οποίος εξέτισε την ποινή του για την αποβολή στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ κόντρα στη Λάρισα.

Ο Έλληνας τεχνικός θεωρεί τον Βραζιλιάνο κομβικό και πρόθεσή του είναι να τον επαναφέρει στο βασικό σχήμα στο προσεχές ματς.

Πέρα από τον Σάσα, ο Τέρζης δεν θα αλλάξει διάταξη, ούτε θα κάνει αλλαγές, αφού θεωρεί ατυχές το αποτέλεσμα κόντρα στην ΑΕΛ, αλλά συνεχίζει να εμπιστεύεται τους παίκτες του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ματς θα είναι ιδιαίτερης σημασίας για δύο «κίτρινους», τους Γιάννη Φετφατζίδη και Μπράουν Ιντέγε. Μπορεί ο πρώτος να έχει αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό και στο παρελθόν ως αντίπαλος, αλλά για τον Νιγηριανό φορ θα είναι πρώτη φορά.