ΟΑΚΑ: Ξεκίνησαν τα έργα στο χλοοτάπητα, πού θα παίξουν Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και Εθνική

Οι εργασίες στον χλοοτάπητα του ΟΑΚΑ ο οποίος ήταν σε τραγική κατάσταση ξεκίνησαν. Διαβάστε ποιο γήπεδο είναι επικρατέστερο τώρα για τους αγώνες του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, και ποια τα σχέδια για το παιχνίδι της Εθνικής κόντρα στη Βοσνία.  

ΟΑΚΑ: Ξεκίνησαν τα έργα στο χλοοτάπητα, πού θα παίξουν Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και Εθνική

Τη Δευτέρα (30/9) ξεκίνησαν οι εργασίες για την αποκατάσταση του χλοοτάπητα στο ΟΑΚΑ. Το έργο έχουν αναλάβει από κοινού η ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό σε συνεργασία με τους υπεύθυνους του Ολυμπιακού Σταδίου.

Ήδη στην εταιρία που «τρέχει» το θέμα με την αποκατάστασή του χλοοτάπητα έχει ζητηθεί αυτός να είναι έτοιμος μέχρι το παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας με τη Βοσνία (15/10) για τα προκριματικά του Euro.

Λίγο αργότερα η ΑΕΚ αντιμετωπίζει το Βόλο στο ΟΑΚΑ (19/10), ωστόσο δεν είναι σίγουρο ότι η «Ένωση» θα αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ και ο λόγος είναι ότι δεν είναι καλό το γήπεδο να επιβαρυνθεί με δυο αγώνες σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Χωρίς να υπάρχει κάτι οριστικό εικάζεται ότι το παιχνίδι των «κιτρινόμαυρων» με την ομάδα του Βόλου θα διεξαχθεί στη Ριζούπολη.

Από 'κει και πέρα ο Παναθηναϊκός το Σάββατο (5/10) υποδέχεται την Ξάνθη και το δικό του παιχνίδι σίγουρα δε θα γίνει στο ΟΑΚΑ. Οι «πράσινοι» αφού απέκλεισαν το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας μάλλον θα πάνε επίσης στο γήπεδο της Ριζούπολης. Και στη δικιά τους την περίπτωση πάντως τίποτα δεν είναι οριστικό για το γήπεδο που θα φιλοξενηθούν, τώρα που γίνονται οι εργασίες στο Ολυμπιακό Στάδιο.