ΠΑΟΚ: Το δίλημμα του Φερέιρα για Πασχαλάκη ή Ζίβκοβιτς

Ο Πορτογάλος προπονητής σκέφτεται σοβαρά απόψε κόντρα στην ΑΕΚ να αλλάξει τον τερματοφύλακα του.

ΠΑΟΚ: Το δίλημμα του Φερέιρα για Πασχαλάκη ή Ζίβκοβιτς

Το πρώτο του εκτός έδρας ντέρμπι δίνει απόψε (19:30, NS1) ο ΠΑΟΚ που αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ. Για την ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι μονόδρομος η νίκη σε αυτό το ματς για να μην μείνει πίσω από τον Ολυμπιακός.

Επιπλέον το συγκρότημα του Αμπέλ Φερέιρα προέρχεται από το εντός έδρας 2-2 με τον Άρη και ψάχνει εδώ και αρκετό καιρό μία πειστική εμφάνιση και αυτή θέλει να την κάνει σε ένα μεγάλο ματς όπως το αποψινό με τους «κιτρινόμαυρους».

Ο Πορτογάλος προπονητής προβληματίζεται για μία θέση στο αρχικό σχήμα και αυτή είναι το τερματοφύλακα. Η εικόνα του Πασχαλάκη στα περισσότερα ματς είναι προβληματική με αποτέλεσμα ο Φερέιρα να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να ξεκινήσει με τον Ζίβκοβιτς.

Μέχρι την τελευταία στιγμή αυτός θα είναι ο προβληματισμός του προπονητή του ΠΑΟΚ για το ματς με την ΑΕΚ στο οποίο κατά τα άλλα δεν σκοπεύει να κάνει πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα. Συγκεκριμένα η άμυνα θα αποτελείται από τους Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο και Γιαννούλη.

Στη μεσαία γραμμή θα ξεκινήσουν οι Λημνιός, Στοχ και ο Μπίσεσβαρ θα αγωνιστεί ως «δεκάρι» αντί του Πέλκα. Στην κορυφή της επίθεσης θα διατηρήσει τη θέση του ο Ακπόμ.