ΑΕΚ: Δεν παίζει με ΠΑΟΚ ο Σιμόες

Απρόοπτο με τον Αντρέ Σιμόες στην ΑΕΚ με τον Πορτογάλο χαφ να τίθεται εκτός «μάχης» για το αυριανό (19:30) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Αντιθέτως ο Νέλσον Ολιβέιρα μπήκε κανονικά στην αποστολή. 

ΑΕΚ: Δεν παίζει με ΠΑΟΚ ο Σιμόες

Με ένα απρόοπτο της τελευταίας στιγμής ολοκλήρωσε την δουλειά της η ΑΕΚ για το αυριανό (19:30) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League.

Συγκεκριμένα, η προετοιμασία της «Ένωσης» ολοκληρώθηκε με ανάμεικτα συναισθήματα για τον τεχνικό της ΑΕΚ Νίκο Κωστένογλου, καθώς ναι μεν ο Νέλσον Ολιβέιρα προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού, έχοντας αφήσει πίσω τον τραυματισμό του, ωστόσο προέκυψε και ένας «πονοκέφαλος».

Ο λόγος για τον Αντρέ Σιμόες, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δεξιό τετρακέφαλο και τέθηκε νοκ άουτ για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Έτσι λοιπόν, ο Νίκος Κωστένογλου, δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Πορτογάλου χαφ για το ντέρμπι. Παρόλα αυτά, ο Σιμόες βρίσκεται στην αποστολή για ψυχολογικούς λόγους.

Αναλυτικά η αποστολή των «κιτρινόμαυρων»: Μπάρκας, Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Κρστίτσιτς, Σιμόες, Ζεράλδες, Μάνταλος, Σιμάο, Γαλανόπουλος, Βέρντε, Γιακουμάκης, Λιβάγια, Ντέλετιτς, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Ολιβέιρα.