Γρηγορίου: «Πετύχαμε μία ιστορική νίκη»

Στο γεγονός ότι η ομάδα του πήρε μία ιστορική νίκη, στάθηκε σε δηλώσεις του ο προπονητής της Λάρισας, Μιχάλης Γρηγορίου ύστερα από το διπλό κόντρα στον Άρη. 

Γρηγορίου: «Πετύχαμε μία ιστορική νίκη»

Η Λάρισα κατάφερε και έφυγε με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το «Κλεάνθης Βικελίδης» ύστερα από τη νίκη της με 3-2 επί του Άρη και ο τεχνικός των Θεσσαλών Μιχάλης Γρηγορίου, κάθε άλλο παρά ευχαριστημένος θα μπορούσε να είναι.

Ο έμπειρος κόουτς μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε χαρακτηριστικά: «Πετύχαμε μια ιστορική νίκη. Μεγάλες ομάδες κάνουν τέτοιες νίκες. Το να χάνεις με 2-0 και να φέρνεις το ματς στα ίσια στο πρώτο ημίχρονο, είναι μεγάλη υπόθεση. Στο δεύτερο μέρος πιεστήκαμε από τον Άρη. Πράγματι, είχαμε και μια δόση τύχης, αλλά για να πάρεις τέτοιο αποτέλεσμα σε μια τέτοια έδρα, πρέπει να είσαι και τυχερός και τολμηρός».

Τερζής: «Χάσαμε την συγκέντρωσή μας»
Από την πλευρά του ο προπονητής του Άρη Τόλης Τερζής, υποστήριξε πως η ομάδα του μετά το 2-0 έχασε την συγκέντρωσή της. Αναλυτικά το σχόλιό του: «Μετά το 2-0 χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και δεν ήμασταν καλοί. Δεχτήκαμε δύο γκολ και έπρεπε πάλι να ξεκινήσουμε από την αρχή. Κάναμε τα πάντα. Είχαμε ευκαιρίες, δοκάρια, ενώ ο αντίπαλος από μία στατική φάση έβαλε το γκολ. Εμείς κάναμε τα πάντα εκτός από το να σκοράρουμε. Στο δεύτερο μισό κάναμε ότι ήταν δυνατό, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε».