Οι παίκτες του Παναθηναϊκού απειλούν να μην κατέβουν με τον ΠΑΟΚ

Το'  παν και το' καναν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού οι οποίοι δεν καλύφθηκαν από τις υποσχέσεις της ΠΑΕ για τις πληρωμές.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού απειλούν να μην κατέβουν με τον ΠΑΟΚ

Οι πράσινοι ξεκίνησαν από σήμερα αποχή από τις προπονήσεις. Είχαν δώσει προθεσμία στη διοίκηση για να πληρωθούν το υπόλοιπο 70% της δόσης του Δεκεμβρίου μέχρι τη Δευτέρα.

Αντί για αυτό εμφανίστηκε ο Βασίλης Κωνσταντίνου στο Κορωπί και τους είπε πως η διοίκηση θα καταβάλει μέχρι τις 30 Απριλίου το 35% και το υπόλοιπο 35% τον επόμενο μήνα.

Οι ποδοσφαιριστές δεν ικανοποιήθηκαν και στη συγκέντρωση που έκαναν αποφάσισαν να απέχουν από τις προπονήσεις, αφήνοντας μάλιστα ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην αγωνιστούν στο ματς με τον ΠΑΟΚ εφόσον δεν ικανοποιηθεί το αίτημά τους μέχρι την Παρασκευή.

Από την ΠΑΕ έγινε γνωστό ότι «κατά τη συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Βασίλης Κωνσταντίνου με τους ποδοσφαιριστές στις προπονητικές εγκαταστάσεις, η διοίκηση πρότεινε να τους καταβληθεί την επόμενη Δευτέρα 30/4 άλλο ένα 35% της δόσης Δεκεμβρίου και στις 15 Μαΐου να εξοφληθούν το 100% του Φεβρουαρίου και το υπόλοιπο 35% του Δεκεμβρίου. Οι ποδοσφαιριστές αντιπρότειναν να τους καταβληθεί μέχρι την Δευτέρα το 70% του Δεκεμβρίου. Η διοίκηση του Παναθηναϊκού εξετάζει και θα απαντήσει μέχρι την Τετάρτη».

Διαβάστε ακόμη:

Στην 10η θέση ο Παναθηναϊκός (βαθμολογία)

Η Συμμαχία για Αλαφούζο: Ως πότε θα ντροπιάζεις την ομάδα;