Άρης: Αποστολή με 20 παίκτες, μέσα Ντουάρτε και Αμπού Μπα

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης σχετικά με την αποστολή της ομάδας, ενόψει της αναμέτρησης με την Λάρισα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Άρης: Αποστολή με 20 παίκτες, μέσα Ντουάρτε και Αμπού Μπα

Ο Άρης ανακοίνωσε την αποστολή του ενόψει τους αγώνα με την Λάρισα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League 1, το ερχόμενο Σάββατο (17:15, 28/8) στην Θεσσαλονίκη.

Στην αποστολή του Αποστόλη Τερζή, συγκαταλέγονται οι Ντουάρτε, Αμπού Μπα, αλλά και ο νεαρός τερματοφύλακας Τσιλιγγίρης, ως αναπληρωματικός, ενώ εκτός αποστολής έχουν τεθεί τόσο ο τραυματίας Κουέστα, όσο και ο τιμωρημένος Σάσα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον αγώνα με την Α.Ε.Λ. στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι (17:15), στο πλαίσιο της 5ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Έμαν, Τσιλιγγίρης, Βέλεθ, Ούγκο Σόουζα, Ροζ, Σούντγκρεν, Κόρχουτ, Λάρσον, Ματίγια, Ντιγκινί, Γκάμα, Μαντσίνι, Μαρτίνες, Αμπού Μπα, Τόνσο, Ντουάρτε, Ιντέγε, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Κωνσταντινίδης».