ΑΕΚ: Έτοιμος ο Ολιβέιρα για ΠΑΟΚ

Ο Νέλσον Ολιβείρα έβγαλε το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης της ΑΕΚ και αυτομάτως τέθηκε στη διάθεση του Νίκου Κωστένογλου για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

ΑΕΚ: Έτοιμος ο  Ολιβέιρα για ΠΑΟΚ

Η κρίσιμη μέρα για τον Νέλσον Ολιβέιρα ήταν η Πέμπτη (26/9). Ο Πορτογάλος άσος θα δοκίμαζε να βγάλει το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης της ΑΕΚ και αν το ολοκλήρωνε χωρίς ενόχληση αυτομάτως θα βρισκόταν και στη διάθεση του Νίκου Κωστένογλου για το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ (29/9, 19:30).

Ο Ολιβέιρα ακολούθησε κατά γράμμα λοιπόν τις οδηγίες του γυμναστή της «Ένωσης» και έβγαλε όλο το πρόγραμμα σε φουλ ρυθμούς χωρίς να νοιώσει το παραμικρό.

Αυτομάτως πλέον τίθεται στη διάθεση του Νίκου Κωστένογλου. O Έλληνας προπονητής θα πρέπει να αποφασίσει άμεσα, τόσο το αν θα τον πάρει μαζί του στην αποστολή των «κιτρινόμαυρων», όσο και αν θα του δώσει χρόνο συμμετοχής στη μάχη των «δικεφάλων» αφού από σωματικής πλευράς είναι 100% έτοιμος. Ο αγωνιστικός ρυθμός λείπει από τον σέντερ φορ της ΑΕΚ και αυτό είναι που προβληματίζει τον τεχνικό της ομάδας.