Ατρόμητος: Αποφασισμένοι οι παίκτες να αντιστρέψουν το κλίμα - Απρόοπτο με Βέλλιο

Ο Ατρόμητος δεν έχει κάνει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα της Super League 1 και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας δείχνουν αποφασισμένοι να επιστρέψουν στον δρόμο των επιτυχιών. 

Ατρόμητος: Αποφασισμένοι οι παίκτες να αντιστρέψουν το κλίμα - Απρόοπτο με Βέλλιο

Οι «κυανόλευκοι» έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές μετρούν μόλις δύο βαθμούς έχοντας δύο ισοπαλίες στο ξεκίνημα και στη συνέχεια δύο ήττες, γεγονός που έχει προβληματίσει όλη την ομάδα.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας παρατηρήθηκε ένα κλίμα συσπείρωσης στις τάξεις των ποδοσφαιριστών οι οποίοι μίλησαν αρκετά μεταξύ τους και εντόπισαν τα λάθη που έχουν φέρει το φετινό κακό ξεκίνημα.

Ο Ατρόμητος είναι μια εκ των πιο έμπειρων ομάδων πλέον στο ελληνικό πρωτάθλημα και οι αθλητές του συλλόγου ξέρουν καλά τι πρέπει να κάνουν ώστε να φύγουν από τη δύσκολη θέση στην οποία έχουν περιέλθει.

Ο Γιάννης Αναστασίου συνεχώς τους επισημαίνει ότι θα πρέπει να σταματήσουν τα ατομικά λάθη και οι παίκτες του συλλόγου όλη την εβδομάδα προσπαθούν να δώσουν έμφαση στον τομέα της συγκέντρωσης προκειμένου να μπουν και πάλι στον δρόμο των επιτυχιών.

Στα αγωνιστικά τώρα, με ένα απρόοπτο ολοκληρώθηκε η σημερινή (26/9) προπόνηση, αφού ο Βέλλιος τραυματίστηκε σε μια κόντρα με τον Κιβρακίδη. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί αύριο, Παρασκευή, προκειμένου να ξέρει ο Αναστασίου αν θα μπορεί να τον υπολογίζει για το Σαββατιάτικο ματς με τον Παναιτωλικό.