ΠΑΟΚ: «Νίκησε ο στοχευμένος επικοινωνιακός τραμπουκισμός»

Για επικοινωνιακή φιέστα της ΑΕΚ κάνει λόγο ο ΠΑΟΚ σε ανακοίνωσή του μετά την απόρριψη της Έφεσής του για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα των δικεφάλων στην Τούμπα και είχαν ως αποτέλεσμα την αφαίρεση βαθμών από την ομάδα του ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ: «Νίκησε ο στοχευμένος επικοινωνιακός τραμπουκισμός»

Ο δικέφαλος του βορρά επισημαίνει ότι θα εξαντλήσει όλα τα ένδικά μέσα, ενώ αφήνει αιχμές για την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ που όπως ισχυρίζονται στον ΠΑΟΚ δίκασε σκεπτόμενη «πολιτικά».

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει την απογοήτευσή της για το γεγονός πως ο στοχευμένος επικοινωνιακός τραμπουκισμός δυστυχώς υπερίσχυσε και του δικαίου και του ηθικού. Η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα στερείται συνολικά 9 βαθμούς για να στήσουν άλλοι επικοινωνιακές φιέστες…

Η Επιτροπή Εφέσεων, εντελώς απροστάτευτη από τους πολιτικούς προϊσταμένους της, Υπουργούς Δικαιοσύνης και Αθλητισμού, δεν ξέφυγε από την παγίδα να δικάσει σκεπτόμενη «πολιτικά» και όχι με βάση τα πραγματικά περιστατικά.

Η ασυλία που παρέχεται με τέτοιου είδους αποφάσεις σε διαιτητές και ομάδες άλλα να πράττουν, άλλα να λένε και άλλα να εννοούν, είναι ένα δεδικασμένο που θα το βρουν όλοι μπροστά τους.

Θα εξαντλήσουμε όλα τα ένδικα μέσα που διαθέτουμε».