Τερζής: «Ο Καρυπίδης μου είπε...»

Ο τεχνικός του Άρη Απόστολος Τερζής στο περιθώριο της συνέντευξης του στη NOVA για το παιχνίδι με την ΑΕΛ δήλωσε πως ο πρόεδρος της ομάδας Θόδωρος Καρυπίδης του μετέφερε πως θα συνεχίσουν μαζί έως το τέλος της σεζόν.

Τερζής: «Ο Καρυπίδης μου είπε...»

Ο Απόστολος Τερζής μίλησε την κάμερα της NOVA για το επικείμενο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής της Super League 1 απέναντι στην ΑΕΛ (28/9, 17:15). Ο Έλληνας τεχνικός στο περιθώριο της συνέντευξης του απάντησε σε ερώτηση για το τι του μετέφερε ο Θόδωρος Καρυπίδης για τη μεταξύ τους συνεργασία.

Ο κόουτς των «κίτρινων» λοιπόν τόνισε πως ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ του είπε πως συνεχίζουν μαζί έως το τέλος της σεζόν.

Αναλυτικά η συνέντευξή του Απόστολου Τερζή:

«Τα πράγματα είναι διαφορετικά μόνο σε αυτό το κομμάτι. Η δουλειά που γινόταν πριν γίνεται και τώρα. Προσπαθούμε να ετοιμαστούμε για το παιχνίδι που ακολουθεί και θέλουμε να είμαστε έτοιμοι».

Αν αισθάνεται περισσότερη πίεση πλέον:

«Είναι μεγάλη χαρά η εμπιστοσύνη της διοίκησης και τα λόγια του Άγγελου Χαριστέα για εμένα. Είναι μεγάλη η ευθύνη ο Άρης, είναι μια μεγάλη ομάδα, από εκεί και πέρα δεν αλλάζει κάτι. Εμείς κάνουμε τη δουλειά μας και θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι του Σαββάτου».

Για την επικείμενη αναμέτρηση με την ΑΕΛ:

«Όλα τα παιχνίδια θέλουν ιδιαίτερη προσοχή η ΑΕΛ είναι μια πολύ καλή ομάδα το έδειξε και κόντρα στην Ξάνθη. Χρειάζεται προσοχή είναι μια ομάδα που παίζει με διαφορετικό τρόπο. Χρειάζεται υπομονή και μεταχείριση θα έχουμε στο γήπεδο πολύ κόσμο που θα μας βοηθήσει. Υπάρχει το πρέπει για τη νίκη αλλά δεν μας αγχώνει»

Για τις απουσίες του Κουέστα και του Σάσα:

«Είναι δύο πολύτιμοι ποδοσφαιριστές όμως έχουμε καλό υλικό με ποδοσφαιριστές που μπορούν να καλύψουν τα κενά που υπάρχουν, με μεγάλη άνεση».

Για το τι του μετέφερε ο Θόδωρος Καρυπίδης:

«Αυτό που μου είπε ο πρόεδρος είναι ότι συνεχίζουμε μαζί ξέρω ότι είναι μια μεγάλη ευθύνη αλλά δεν κάνω κάτι διαφορετικό από αυτό που έκανα πριν. Προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε και να προετοιμαζόμαστε για κάθε παιχνίδι».

Αν τον αγχώνουν οι απουσίες που υπάρχουν:

«Απουσίες υπάρχουν πάντα μέσα στη χρονιά αλλά σημασία έχει ότι έχουμε παίκτες που μπορούν να καλύψουν τα κενά δεν πρέπει να στεκόμαστε στις απουσίες».