ΠΑΟΚ: Πολύ κοντά στην επιστροφή Βιεϊρίνια και Μαουρίσιο!

Κανονικά στην προπόνηση του ΠΑΟΚ συμμετείχαν οι Σφιντέρσκι και Γιαννούλης, ενώ πολύ κοντά στην επιστροφή τους στην ενεργό δράση βρίσκονται και οι Μαουρίσιο και Βιεϊρίνια.

ΠΑΟΚ: Πολύ κοντά στην επιστροφή Βιεϊρίνια και Μαουρίσιο!

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, αφού δούλεψε σε κομμάτια τακτικής στην σημερινή προπόνηση (26/9), είδε τους Σφιντέρσκι και Γιαννούλη να βρίσκονται σε πολύ ικανοποιητικό επίπεδο και να είναι έτοιμοι να δώσουν το «παρών» στην επερχόμενη αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ την Κυριακή (29/9).

Ακόμα, ο Πορτογάλος τεχνικός, είδε τους Αντελίνο Βιεϊρίνια και Μαουρίσιο να βρίσκονται και εκείνοι αρκετά κοντά στην πολυπόθητη επιστροφή τους, με τον δεύτερο να ολοκληρώνει όλο το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης και αναμένεται να είναι έτοιμος να τεθεί στην διάθεση του προπονητή του σύντομα.

Αναλυτικά η ενημέρωση του «Δικέφαλου του Βορρά»:

«Οι πρώτες τέσσερις αγωνιστικές κράτησαν τον ΠΑΟΚ στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, εκεί που βρίσκεται από την περασμένη σεζόν κι εκεί που στοχεύει να παραμείνει μετά και το τέλος του πρωταθλήματος. Τώρα, όμως, είναι η ώρα για μια νέα δοκιμασία. Για το πρώτο ντέρμπι.


Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στο ΟΑΚΑ προκειμένου ν’ αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, αυτή τη φορά για τη Super League, αλλά και πάλι σε ένα… τελικό.

Όπως τελικός είναι κάθε ματς από την αρχή ως το τέλος του νέου μαραθώνιου. Ο Αμπέλ Φερέιρα και οι ποδοσφαιριστές του, την Πέμπτη (26.09) δούλεψαν στον τομέα της τακτικής και της κυκλοφορίας της μπάλας τόσο ανασταλτικά όσο και δημιουργικά μέσα από μία σειρά ασκήσεων.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε και πάλι στη διάθεσή του τους Κάρολ Σφιντέρσκι , Δημήτρη Γιαννούλη που προπονήθηκαν κανονικά. Σε φουλ ρυθμούς γυμνάστηκε κι ο Μαουρίσιο , ενώ ο Αντρέ Βιεϊρίνια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα υψηλής επιβάρυνσης και την Παρασκευή θα μπει σε κομμάτι της προπόνησης με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Δημήτρης Πέλκας συνέχισε ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας στην πισίνα κι ο Πόντους Βέρνμπλουμ στο γυμναστήριο.

Την Παρασκευή (27.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:15 στο γήπεδο της Τούμπας.»