Λαμία: Φωνές και ένταση στα αποδυτήρια μετά τον Πανιώνιο!

Η αντίδραση του Δημούτσου μετά την ισοπαλία με τον Πανιώνιο προκάλεσε δυσφορία στους συμπαίκτες του και ένταση στο εσωτερικό της Λαμίας.

Λαμία: Φωνές και ένταση στα αποδυτήρια μετά τον Πανιώνιο!

Η Λαμία δεν έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν και προβληματίζει με την απόδοσή της. Η ευχάριστη έκπληξη της περσινής Super League αγνοεί, μετά από τα τέσσερα πρώτα ματς του πρωταθλήματος, δεν έχει ακόμα καταφέρει να «σπάσει το ρόδι», μετρώντας 3 ισοπαλίες και 1 ήττα.

Στο τελευταίο εντός έδρας ματς κόντρα στον Πανιώνιο, η ομάδα της Φθιώτιδας έχασε τη νίκη κυριολεκτικά μέσα από τα χέρια της, με τον Αραμπουλί να ισοφαρίζει στο 90+3' το γκολ του Μπεχαράνο.

Τα highlights του Λαμία - Πανιώνιος 1-1 (vid)

Η νέα ισοπαλία έχει προκαλέσει εντάσεις στο εσωτερικό της ομάδας, σύμφωνα με την Sportime. Μετά το ματς ο Δημούτσος μπήκε έξαλλος στα αποδυτήρια, φωνάζοντας στους συμπαίκτες του για την εμφάνιση.

Η αντίδραση του έμπειρου μέσου ενόχλησε άλλους παίκτες της Λαμίας, όπως τους Βύντρα και Πλιάτσικα, οι οποίοι αντέδρασαν έντονα και λίγο έλειψε οι δύο πλευρές να πιαστούν στα χέρια.

Η κατάσταση εξομαλύνθηκε με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, ωστόσο το περιστατικό αυτό καθιστά σαφές ότι η κατάσταση κάθε άλλο παρά ομαλή είναι...