Μιγκέλ Καρντόσο: Τα 500.000 ευρώ από την ΑΕΚ και η λίστα της Σπόρτινγκ!

Το μέγιστο της αποζημίωσής του προσπαθεί να εισπράξει ο Μιγκέλ Καρντόσο από την ΑΕΚ, αξιώνοντας πάνω από 500.000 ευρώ. Στη λίστα της Σπόρτινγκ και ο Πορτογάλος τεχνικός μαζί με τους Μαρτίνς και Φερέιρα.

Μιγκέλ Καρντόσο: Τα 500.000 ευρώ από την ΑΕΚ και η λίστα της Σπόρτινγκ!

Ο Μιγκέλ Καρντόσο μπορεί να αποχώρησε άρον - άρον από την ΑΕΚ, ωστόσο συνεχίζει να αποτελεί «αγκάθι» για την Ένωση, αφού ακόμα εκκρεμεί το ζήτημα της αποζημίωσής του.

Οι αρχικές εκτιμήσεις εκτιμήσεις έκαναν λόγο για ένα ποσό κοντά στις 400.000 ευρώ. Ωστόσο, όπως αναφέρουν «Τα Νέα», ο Πορτογάλος τεχνικός αξιώνει ένα ποσό που ξεπερνά τις 500.000 ευρώ, όντας διατεθειμένος να εξαντλήσει όλα τα μέσα για αποσπάσει το μέγιστο ποσό που δικαιούται.

Ακόμα, ο Καρντόσο, παρά το πλήρως αποτυχημένο πέρασμα από τους «κιτρινόμαυρους» διατηρεί σε υψηλά επίπεδα τις ποδοσφαιρικές του μετοχές, αφού το όνομά του βρίσκεται μεταξύ των υποψηφίων για μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Πορτογαλίας.

Ο λόγος για την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η οποία έχει στα ραντάρ της τόσο τον Πέδρο Μαρτίνς του Ολυμπιακού, όσο και τον Αμπέλ Φερέιρα του ΠΑΟΚ.