ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Για «sold out» το ματς, για νοκ άουτ ο Ολιβέιρα

Η ΑΕΚ φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ στο μεγάλο ντέρμπι της 5ης αγωνιστική της Super League και το ΟΑΚΑ αναμένεται να είναι κατάμεστο αφού ήδη έχουν πουληθεί 15 χιλιάδες «μαγικά χαρτάκια».

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Για «sold out» το ματς, για νοκ άουτ ο Ολιβέιρα

Η ΑΕΚ θα «διασταυρώσει τα ξίφη της» με τον ΠΑΟΚ στο μεγάλο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League στο ΟΑΚΑ και οι άνθρωποι της «Ένωσης» θα πρέπει να «τρίβουν τα χέρια τους» από ικανοποίηση αφού ήδη έχουν πουληθεί 15 χιλιάδες εισιτήρια.

Αν λάβει κανείς υπόψη και τα διαρκείας τότε είναι βέβαιο ότι 30 χιλιάδες οπαδοί των «κιτρινόμαυρων» θα βρίσκονται στο Ολυμπιακό Στάδιο με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο ακόμα και για 50 χιλιάδες κόσμο την ώρα του αγώνα (29/9, 19:30).

Συγκεκριμένα, 7 θύρες του ΟΑΚΑ έχουν γεμίσει μέχρις στιγμής. Οι 1-35-15-3-7-11 και 23 ενώ θέμα χρόνου είναι να κλείσει και η θύρα 9 μαζί με τα διαρκείας της. Όλα αυτά και ενώ βρισκόμαστε ακόμα στην Τέταρτη (25/9) και υπάρχουν άλλες τρεις γεμάτες μέρες για να προμηθευτούν οι φίλοι της ομάδας του Νίκου Κωστένογλου κι άλλα «μαγικά χαρτάκια».

Στα αγωνιστικά τώρα το μεγάλο πρόβλημα της ΑΕΚ είναι ο τραυματισμός του Νέλσον Ολιβέιρα. Ο Πορτογάλος άσος σύμφωνα και με την τελευταία εκτίμηση του ιατρικού τιμ της ομάδας κρίθηκε απόλυτα έτοιμος και από την Πέμπτη (26/9) θα μπορεί να πάρει μέρος στο κανονικό πρόγραμμά προπόνησης. Από κει και πέρα είναι θέμα του Νίκου Κωστένογλου τόσο το αν θα τον πάρει στην αποστολή για το ντέρμπι των «δικεφάλων» μαζί του, όσο και για το αν θα του δώσει χρόνο συμμετοχής στον αγώνα.

Δεδομένο είναι πάντως πως ο Ολιβέιρα είναι αρκετές εβδομάδες εκτός και ίσως ο Κωστένογλου να μη θέλει να ρισκάρει τη συμμετοχή του σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι όπως αυτό με τον ΠΑΟΚ. Η αυριανή, θεωρείται μια κρίσιμη μέρα για τον Πορτογάλο φορ και μένει να δούμε τι «μέλλει γενέσθαι».