Επαναφέρει τον Ελ Αραμπί στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού

Ο Μαροκινός ετοιμάζεται να ξεκινήσει ξανά βασικός για πρώτη φορά μετά από εκείνο το 5-0 επί του Βόλου.

Επαναφέρει τον Ελ Αραμπί στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού

Έρχονται αλλαγές από τον Πέδρο Μαρτίνς στο παιχνίδι με τη Λαμία και θα είναι αρκετές σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών. Το έχουμε γράψει ξανά πως ο Πορτογάλος έτσι κι αλλιώς είχε στο μυαλό του να κάνει ροτέισον σε αυτό το ματς και δεν παίζει κανένα ρόλο στις επιλογές του το 1-1 του ΟΑΚΑ.

Θα έχουμε αρκετά νέα πρόσωπα το Σάββατο το βράδυ και το σκεπτικό του ήταν πως στη συνέχεια έχει δύο ταξίδια. Τη Δευτέρα θα πετάξει η αποστολή για το Βελιγράδι και το επόμενο Σάββατο για τη Θεσσαλονίκη και το ματς με τον Άρη. Επομένως ο 49χρονος κόουτς ήταν υποχρεωμένος να προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού στην αναμέτρηση με τη Λαμία είναι ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός έπαιξε για τελευταία φορά βασικός στο 5-0 επί του Βόλου και τότε είχε βγει στο 74’ ενώ είχε προλάβει να σκοράρει το κρίσιμο δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού.

Ο Ελ Αραμπί με την Τότεναμ έπαιξε για ένα λεπτό, ενώ το ίδιο έγινε και στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό όταν πέρασε ως αλλαγή στο φινάλε. Στην αναμέτρηση με τη Λαμία ο Πέδρο Μαρτίνς θα επαναφέρει στο αρχικό σχήμα τον επιθετικό που σκοράρει σε κάθε ματς που παίζει βασικός (στη Λάρισα του είχαν ακυρωθεί δύο γκολ). Τον 32χρονο φορ τον είχε στο μυαλό του και για το ΟΑΚΑ, αλλά τότε έκρινε πως ταίριαζε καλύτερα στον Γκερέρο το ματς.

Ο Μαροκινός επανέρχεται στο αρχικό σχήμα πρώτα με τη Λαμία και στη συνέχεια βλέπουμε αν θα κρατήσει τη θέση του και στα άλλα ματς με Ερυθρό Αστέρα και Άρη. Πάντως αυτή είναι μία από τις αλλαγές που θα πρέπει να θεωρούμε δεδομένες αν κι ακόμα υπάρχουν τρεις προπονήσεις μπροστά μας.