Την ίδια διαχείριση έκανε και πέρσι ο Μαρτίνς

Τι γινόταν πέρσι τέτοια εποχή με το ρόστερ και γιατί δεν είναι περίεργο που ο Πορτογάλος τεχνικός εμπιστεύεται τους ίδιους παίκτες.

Την ίδια διαχείριση έκανε και πέρσι ο Μαρτίνς

Η κουβέντα που γίνεται από την Κυριακή το βράδυ και μετά αφορά στο γεγονός πως ο Πέδρο Μαρτίνς δεν προχώρησε σε ροτέισον στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Το αποτέλεσμα του ντέρμπι έδωσε το δικαίωμα για κριτική στις επιλογές του προπονητή και να δημιουργηθεί μία δυσφορία επειδή χρησιμοποιεί τους ίδιους ποδοσφαιριστές.

Ο Πορτογάλος προπονητής, ωστόσο με αυτόν τον τρόπο ενεργεί και το ίδιο είχε κάνει και πέρσι. Για όσους θυμούνται την αντίστοιχη περίοδο πάλι είχε ανοίξει κουβέντα για το γεγονός πως ο Πέδρο Μαρτίνς παίζει συνεχώς με τους ίδιους ποδοσφαιριστές.

Και πράγματι τότε ο Πορτογάλος με το ίδιο σχήμα αγωνιζόταν και όσοι θυμούνται καλά τα παιχνίδια είχε ανοίξει κουβέντα για το γεγονός πως δεν έπαιζε ο Γκιγιέρμε. Ο Βραζιλιάνος χαφ που ήταν από τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού είχε καθυστερήσει να μπει στην εξίσωση.

Ο Μαρτίνς τότε είχε την εξήγηση του τονίζοντας πως εμπιστευόταν τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους είχε δουλέψει στην προετοιμασία. Το ρόστερ είχε αρχίσει να το ανοίγει μετά το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Μίλαν στις 4 Οκτωβρίου. Από τότε ξεκίνησε να βάζει στο… κόλπο κι άλλους ποδοσφαιριστές. Το ίδιο συμβαίνει και τώρα με τον Μαρτίνς να μην έχει ρίξει στη… μάχη τα νέα αποκτήματα.