Η σημασία του ρεπό, η σύσκεψη και ο αμίλητος Μαρτίνς

Πώς διαχειρίζεται ο Ολυμπιακός το πρώτο αρνητικό αποτέλεσμα της φετινής αγωνιστικής περιόδου, πώς αντέδρασε ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το 1-1 στο ΟΑΚΑ.

Η σημασία του ρεπό, η σύσκεψη και ο αμίλητος Μαρτίνς

Το 1-1 με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ είναι η πρώτη απώλεια του Ολυμπιακού κατά τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Έχει σημασία για τους «ερυθρόλευκους» πως η πρώτη… γκέλα έρχεται με αντίπαλο τους «πράσινους» σε ένα ματς που άπαντες είχαν επισημάνει τη σημασία που έχει για τον σύλλογο η νίκη.

Είναι και αυτό ένα τεστ για τον Ολυμπιακό και τα στελέχη του για το πως θα αντιμετωπίσουν την κατάσταση που διαμορφώθηκε. Στους Πειραιώτες είναι γεγονός πως δεν άρεσε καθόλου αυτό το αποτέλεσμα. Αλλιώς το είχαν στο μυαλό τους, αλλιώς περίμεναν το ματς και αλλιώς εξελίχθηκε η κατάσταση στο χορτάρι του ΟΑΚΑ.

Από ‘κει και πέρα είναι σημαντικό το πως αντέδρασε ο οργανισμός μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, διότι μέχρι τώρα υπήρχε μία σειρά από θετικά αποτελέσματα και αυτές οι ημέρες είναι ένα τεστ για όλους. Πρώτα απ’ όλα στον Ολυμπιακό φυσιολογικά υπήρχε απογοήτευση για την ισοπαλία με τους «πράσινους», αλλά διατήρησαν τη ψυχραιμία τους διότι ήδη η ομάδα έχει πετύχει πολλά με τη συνέπεια που έχει δείξει στην Ευρώπη.

Σε σύσκεψη που έγινε μετά το τέλος του ματς υπήρξαν ψύχραιμες φωνές που σημείωναν πως δεν χάθηκε τίποτα για τον Ολυμπιακό και πως καλύτερα που όλο αυτό έγινε τόσο νωρίς προκειμένου άπαντες να καταλάβουν τι συμβαίνει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να διαχειριστούν με ηρεμία την κατάσταση και δεν υπήρξε καμία ακραία αντίδραση. Άλλωστε ο Ολυμπιακός δεν έχασε κάτι στο ΟΑΚΑ και έχει την ευκαιρία να μάθει πολλά από αυτό το ματς.

Και ο Πέδρο Μαρτίνς από την πλευρά του δεν θέλησε να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές του μετά το τέλος του αγώνα. Ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν απογοητευμένος και εκνευρισμένος μετά το 1-1, αλλά δεν είπε το παραμικρό. Θεωρήθηκε προτιμότερο η ομάδα να πάρει ρεπό και να αποφορτιστεί από το ματς, αλλά και να ξεκουραστεί. Πάντως εκείνο που έχει σημασία είναι πως στον Ολυμπιακό υπήρξε ψυχραιμία μετά το πρώτο αρνητικό αποτέλεσμα της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Και στελέχη του συλλόγου στην κουβέντα που έγινε μετά το παιχνίδι τόνιζαν πως υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα.