Ιντέγε: Το τρολάρισμα στον ΠΑΟΚ και η δουλειά που φέρνει αποτέλεσμα (pics)

Ο Μπράουν Ιντέγε με δυο αναρτήσεις του στο instagram με αφορμή το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, τόνισε πως με προσπάθεια και δουλειά όλα γίνονται ενώ λίγο αργότερα αναφέρθηκε στον περίφημο πανηγυρισμό του....

Ιντέγε: Το τρολάρισμα στον ΠΑΟΚ και η δουλειά που φέρνει αποτέλεσμα (pics)

Ο Μπράουν Ιντέγε έστειλε το δικό του μήνυμα μετά την ισοπαλία του Άρη μέσα στην Τούμπα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα ο Νιγηριανός φορ με ανάρτησή του στο instagram τόνισε ότι ποτέ δεν πρέπει να σταματάει κάποιος να αγωνίζεται και να παλεύει, ακόμα και αν τα πράγματα δεν του πάνε καλά.

ΠΑΟΚ - Άρης 2-2: Ο Μίσιτς έσωσε τον ΠΑΟΚ στο 97' (highlights)

Ο Ιντέγε μάλιστα δήλωσε πως αυτός είναι ένα μεγάλο παράδειγμα γιατί με τα παραπάνω πέτυχε τους στόχους του. Συγκεκριμένα σκόραρε και με τον Παναθηναϊκό και με τον ΠΑΟΚ.

Ιντέγε: «Φεύγω στεναχωρημένος»

Ο Νιγηριανός φορ έγραψε αναλυτικότερα πως: «Δεν υπάρχει εναλλακτική για τη σκληρή δουλειά. Ποτέ μην παραδίνεσαι, ποτέ μη σταματάς να πιστεύεις, ποτέ μη σταματάς να παλεύεις. Είμαι ένα παράδειγμα».

Δείτε την ανάρτησή του Ιντέγε στο instagram:

Ο Ιντέγε λίγο αργότερα έκανε μια ακόμα ανάρτησή στο instagram «τρολάροντας» στην ουσία τον ΠΑΟΚ για τον πανηγυρισμό του. Ο 31χρονος άσος αναρτώντας μια φώτο για τον τρόπο με τον οποίος πανηγύρισε το γκολ του έγραψε: «Συγγνώμη που είχα πιει τόσο πολύ νερό πριν τον αγώνα».

Δείτε την ανάρτησή του και θα καταλάβετε: