Η κριτική των παικτών: Κορυφαίος ο Σα, είχαν «νεύρο» οι Γκερέρο - Τσιμίκας

Ο Ζοσέ Σα κατάφερε να ξεχωρίσει στην ισόπαλη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. 

Η κριτική των παικτών: Κορυφαίος ο Σα, είχαν «νεύρο» οι Γκερέρο - Τσιμίκας

ΣΑ: Ο κορυφαίος του Ολυμπιακού! Δεν ήταν μόνο το πέναλτι του Μακέντα που έπιασε. Στο ξεκίνημα του β’ μέρους είχε έδιωξε σωστά το γύρισμα του στράικερ του Παναθηναϊκού, ενώ και στο 85’ είπε «όχι» στο κοντινό πλασέ επίσης τ ου Μακέντα. Στο γκολ – πέναλτι του Μολό δεν μπορούσε να κάνει κάτι.

ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ: Επηρεασμένος από την κόπωση της περασμένς Τετάρτης με την Τότεναμ, ο Νορβηγός σε καμία περίπτωση δεν ήταν ο Ομάρ των προηγούμενων αγώνων.

ΜΕΡΙΑ: Ξεκίνησε με ένα χοντρό λάθος που δεν το εκμεταλλεύτηκε ο Μακέντα στο 2’ (κακή κεφαλιά προς τον Σα) και ολοκλήρωσε το παιχνίδι με ακόμη ένα τραγικό λάθος στη φάση του πέναλτι που ισοφάρισε ο Παναθηναϊκός. Αρνητικός.

ΣΕΜΕΔΟ: Χαλαρότητα εμφάνισε ο Πορτογάλος στόπερ, ο οποίος ενώ ξεκίνησε καλά και είχε κάποια καλά διωξίματα, στο 27’ και στο 31’ λίγο έλειψε να βγάλει σε κόντρα τους Μπουζούκη και Μακέντα από επιπόλαιες πάσες, ενώ στο 58’ έκανε και το πέναλτι στον Περέα.

ΤΣΙΜΙΚΑΣ: Έδειξε νεύρο ο νεαρός αριστερός μπακ, περισσότερο από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Είχε συμμετοχή στη φάση του 0-1 του Γκερέρο, ενώ στο 52’ πρόλαβε τον Ζαχίντ που έβγαινε «φάτσα» με τον Σα.

ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ: Δεν ήταν κακός, αλλά και εκείνος επηρεάστηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό από την υπερπροσπάθεια με την Τότεναμ. Δεν ήταν πάντως άνευρος...

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Έδωσε τις μάχες του, αλλά και εκείνος με τη σειρά του από κάποιο σημείο και μετά και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, έδειξε να μένει από... βενζίνη.

ΠΟΝΤΕΝΣΕ: Δεν βρέθηκε σε καλή βραδιά ο Πορτογάλος, ο οποίος νικήθηκε αρκετές φορές από τον Ινσούα και από τον Γιόχανσον. Στο 53’ είχε ένα σουτ που έφυγε άουτ.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Ούτε και ο Έλληνας εξτρέμ είχε καλή εικόνα στο αποψινό ντέρμπι. Αντικαταστάθηκε δικαιολογημένα στο 66’.

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Τον είχαν «σημαδέψει» οι παίκτες του Παναθηναϊκού και επιστράτευσαν πολύ ξύλο για να τον αντιμετωπίσουν! Πολλές κλοτσιές δέχτηκε ο Γάλλος, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο 69’. Δεν ήταν κακός, ίσα-ίσα που είχε και στιγμές που πρόσφερε καθαρό μυαλό στο παιχνίδι του Ολυμπιακού, αλλά όσο περνούσε η ώρα φαινόταν επηρεασμένος από την κόπωση.

ΓΚΕΡΕΡΟ: Ενώ δεν είχε φανεί ιδιαίτερα εώς το 36ο λεπτό, η όλη κίνησή του στη φάση του γκολ ήταν κίνηση ενός σπουδαίου στράικερ. Στο δεύτερο ημίχρονο χάθηκε.

ΡΑΝΤΖΕΛΟΒΙΤΣ: Μπήκε στο 66’ αντί του Μασούρα, χωρίς ωστόσο να προσφέρει αυτά που περίμενε ο προπονητής του.

ΚΑΜΑΡΑ: Μπήκε στο 69’ αντί του Βαλμπουενά, αλλά και ο Αφρικανός δεν εμφανίστηκε όπως θα ήθελε ο Μαρτίνς.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Μπήκε μετά την ισοφάριση του Παναθηναϊκού, όμως, δεν πρόλαβε να κάνει και πολλά πράγματα.