Τερζής: Η διοίκηση ψάχνει για προπονητή, μέχρι εδώ!

Ο προπονητής του Άρη, Απόστολος Τερζής μετά την τεράστια νίκη επί του Παναθηναϊκού την περασμένη αγωνιστική, λίγο έλειψε να οδηγήσει την ομάδα του και σε ένα μεγάλο διπλό μέσα στην Τούμπα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Τερζής: Η διοίκηση ψάχνει για προπονητή, μέχρι εδώ!

Ο Απόστολος Τερζής ξεκαθάρισε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ πως η διοίκηση ψάχνει για προπονητή και δεν θα παραμείνει στον πάγκο.

Αρχικά σχολίασε πως: «Να πω ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες μου για το πάθος και τη δύναμη που έβγαλαν. Ήμασταν προσηλωμένοι σε όλη την διάρκεια του αγώνα, γνωρίζαμε τα δυνατά σημεία του ΠΑΟΚ, τα είχαμε διαβάσει μέσα στην εβδομάδα.

Προσπαθήσαμε να κόψουμε το παιχνίδι του ΠΑΟΚ που ξεκινάει από τα στόπερ του, προσπαθήσαμε να κόψουμε τις εσωτερικές αλλά και τις κάθετες στα δεκάρια που δημιουργούνται στην ανάπτυξη του ΠΑΟΚ.

Εις γνώση μας αφήσαμε ανοικτές τις έξω πάσες στην γραμμή και πηγαίναμε μετά με ντουμπλαρίσματα να βοηθήσουμε. Το κάναμε από το πρώτο λεπτό μέχρι το 90, μπράβο στα παιδιά, ήταν πειθαρχημένοι, ήταν συγκεντρωμένοι, τους αξίζουν συγχαρητήρια».

Ερωτηθείς για το αν υπάρχει η σκέψη να μείνει ως μόνιμος τεχνικός στον Άρη: «Έχω μιλήσει μετά το παιχνίδι με τον Βόλο με τον πρόεδρο και με τον Χαριστέα, η διοίκηση ψάχνει να βρει προπονητή, μου είχαν πει να ετοιμαστώ σε περίπτωση που δεν βρουν προπονητή για τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ. Αυτό που είπαμε αυτό έγινε. Μέχρι εδώ».

Σχετικά με το γκολ ισοφάρισης του ΠΑΟΚ, είπε: «Το γκολ που δεχόμαστε είναι μισό λεπτό πριν τελειώσει το ματς, ήταν λογικό, στην ισοπαλία να είμαστε στεναχωρημένοι. Ο Κόρχουτ με τον Ντιγκινί είχαν έναν διάλογο, οι σφυγμοί φτάνουν… 200, αυτά γίνονται…».