Η ατάκα του Μαρτίνς στο βίντεο και η ενδεκάδα του Ολυμπιακού

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει βγάλει από το μυαλό των παικτών του τα άσχημα ματς των "πράσινων". Τι του είπαν οι βασικοί και τι ετοιμάζει για το βράδυ.

Η ατάκα του Μαρτίνς στο βίντεο και η ενδεκάδα του Ολυμπιακού

Βίοι αντίθετοι για τους δύο μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου με τον Ολυμπιακό να εντυπωσιάζει στην Ευρώπη και τον Παναθηναϊκό να έχει κάνει μία από τις χειρότερες εκκινήσεις στην ιστορία του. Πόσο σημασία έχουν όλα αυτά για τον Πέδρο Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές του; Καμία απολύτως και το αποδεικνύουν αυτό 1-2 περιστατικά που έχουν λάβει χώρα στον Ρέντη τις τελευταίες ημέρες.

Στη χθεσινή προπόνηση με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού ο Πέδρο Μαρτίνς έδειξε στους παίκτες του βίντεο παιχνίδια του Παναθηναϊκού. Συγκεκριμένα ανέλυσε και τα τρία ματς του ελληνικού πρωταθλήματος. Στάθηκε, όμως, σε αυτό των "πράσινων" με αντίπαλο τον Άρη. Εκεί η ομάδα του Δώνη διασύρθηκε με 4-0 και προκλήθηκαν μία σειρά από εξελίξεις.

Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού, ωστόσο, φρόντισε να το βγάλει αυτό το ματς από το μυαλό των παικτών του. «Μην λαμβάνετε υπόψη σας αυτό το ματς δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα», ήταν το νόημα των όσων είπε ο 49χρονος κόουτς στους ποδοσφαιριστές του.

Θέλησε με αυτόν τον τρόπο να τους περάσει ότι ο Παναθηναϊκός δεν είναι αυτό που έδειξε στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και πολύ περισσότερο δεν θα είναι έτσι το βράδυ στο ΟΑΚΑ. Έχει επιμείνει όλες αυτές τις ημέρες ο κόουτς να τονίζει πως οι "πράσινοι" θα είναι αλλιώς με τον Ολυμπιακό.

Το άλλο περιστατικό έχει να κάνει με τη θέληση των ποδοσφαιριστών του να παίξουν στο ΟΑΚΑ. Σχεδόν με όλους έχει μιλήσει μετά την Τότεναμ ο Πέδρο Μαρτίνς προκειμένου να διαπιστώσει σε τι κατάσταση βρίσκονται. Απ' όλους άκουγε το ίδιο. «Είμαι μία χαρά, θέλω να παίξω στο ντέρμπι», είναι η ατάκα που έβγαινε από το στόμα των ποδοσφαιριστών.

Πράγματι όλοι έχουν προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς και αυτές τις ημέρες έχουν δείξει τρομερή διάθεση να αγωνιστούν κατά του "αιώνιο" αντιπάλου.

Έτσι ο Πορτογάλος κόουτς δεν έχει κανένα λόγο να προχωρήσει σε αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα. Σα, Ομάρ, Μεριά, Σεμέδο, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Ποντένσε, Βαλμπουενά, Μασούρας και Γκερέρο αναμένεται να βρεθούν στο αρχικό σχήμα απόψε στο ΟΑΚΑ.