Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Το «ερυθρόλευκο» απόλυτο και οι σκέψεις Μαρτίνς - Δώνη

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την 4η αγωνιστική της Super League.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Το «ερυθρόλευκο» απόλυτο και οι σκέψεις Μαρτίνς - Δώνη

Το πρώτο «αιώνιο» ντέρμπι θα διεξαχθεί το απόγευμα της Κυριακής (22/9, 20:30, LIVE στο fosonline.gr) στο ΟΑΚΑ. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έρχονται αντιμέτωποι στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League, με τους «ερυθρόλευκους» να είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί.

Μπορεί η διαφορά δυναμικότητας να είναι πολύ μεγάλη, ωστόσο το ματς παραμένει ντέρμπι και ιστορικά χαρακτηρίζεται ως ματς ειδικών συνθηκών.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με σκοπό να κάνει το 4 στα 4, την ώρα που ο Παναθηναϊκός ψάχνει μια καλή εμφάνιση και αποτέλεσμα, μετά την τραγική συντριβή από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη (4-0) την περασμένη αγωνιστική.

Οι ενδεκάδες Μαρτίνς και Δώνη

Όσον αφορά στις ενδεκάδες του αγώνες, ο Πέδρο Μαρτίνς από την πλευρά του θα παρατάξει το γνώριμο σχήμα του με Σα στα γκολπόστ, Ομάρ και Τσιμίκα στα δύο άκρα της άμυνας, Μεριά και Σεμέδο στα στόπερ. Στο κέντρο θα βρεθούν το δίδυμο Γκιγιέρμε - Μπουχαλάκη και στα άκρα οι Ποντένσε και Μασούρας. Στην κορυφή θα αγωνιστεί ο Γκερέρο, ενώ ο Βαλμπουενά θα έχει επιτελικό ρόλο.

Ο Γιώργος Δώνης, από την άλλη, φαίνεται να μην έχει καταλήξει ακόμα στο σύστημα που θα παρατάξει τον Παναθηναϊκός και θα δούμε είτε ένα 5-4-1 είτε το 4-2-3-1 με βασικούς τους Διούδη ή Κότσαρη, Κολοβέτσιο, Πούγγουρα, Μαυρομμάτη, Ινσούα, Γιόχανσον, Κουρμπέλη, Δώνη, Ζαχίντ, Μπουζούκη, Μακέντα.

Κυριακή 22/9
20:30 Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός