Γυαλίζει το μάτι του Γκερέρο για το ΟΑΚΑ (vid)

Ζει και αναπνέει ο Ισπανός επιθετικός για να επιστρέψει στο ΟΑΚΑ και να σκοράρει ξανά στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

Γυαλίζει το μάτι του Γκερέρο για το ΟΑΚΑ (vid)

Τον περασμένο Μάρτιο, το ρολόι στο ΟΑΚΑ σημάδευε το 53ο λεπτό όταν η μπάλα έφυγε από το αριστερό πόδι του Κούτρη και ο Γκερέρο με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα για το 0-1. Εκείνο το παιχνίδι δεν τελείωσε λόγω της εισβολής των οπαδών του Παναθηναϊκού στον αγωνιστικό χώρο και τότε οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού δεν έκρυβαν τη δυσαρέσκεια τους για τη διακοπή.

Η αποστολή του Ολυμπιακού

Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο είναι σε αρκετά καλή κατάσταση και περιμένει πως και πως το ματς με τους «πράσινους». Ο Ισπανός επιθετικός έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τη σεζόν και ο Πέδρο Μαρτίνς ποντάρει πολλά πάνω του.

Την Τετάρτη με την Τότεναμ ο Γκερέρο έτρεξε και πάλι πολλά χιλιόμετρα, πιέζοντας σε όλο το γήπεδο και δίνοντας σκληρές μάχες. Παρά το γεγονός πως έκανε ένα γεμάτο ματς και αρκετά κουραστικό δεν θέλει να ακούει για το ενδεχόμενο να μείνει στον πάγκο.

Ο Ισπανός είναι «φτιαγμένος» για την αναμέτρηση με τους «πράσινους» το μάτι του γυαλίζει και περιμένει σαν… τρελός να αγωνιστεί κατά του Παναθηναϊκού. Ο Μαρτίνς έχει μιλήσει μαζί του και έχει ενημερωθεί από πρώτο χέρι για την κατάσταση του μετά τη μεγάλη προσπάθεια που έκανε την περασμένη Τετάρτη στο ματς με την Τότεναμ.

Θυμηθείτε ξανά το γκολ του Γκερέρο στο περσινό ματς με τον Παναθηναϊκό…