Ολυμπιακός: Εκτός ντέρμπι ο Σισέ

Ο Σενεγαλέζος δεν θα είναι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς ούτε για το ματς του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ολυμπιακός: Εκτός ντέρμπι ο Σισέ

Ο Παπέ Σισέ νοσηλεύτηκε λοίμωξη αναπνευστικού τις προηγούμενες ημέρες με αποτέλεσμα να χάσει φυσικά το παιχνίδι με την Τότεναμ. Ο Σενεγαλέζος μπορεί να έχει πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, αλλά δεν θα είναι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός ακόμα δεν είναι σε θέση να μπει στην αποστολή για το ματς με τους «πράσινους». Δεν θα βρίσκεται στην αποστολή που θα ανακοινωθεί σε λίγες ώρες από τον Πέδρο Μαρτίνς και από τη στιγμή που η ομάδα του Πειραιά θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Το θετικό αυτή τη στιγμή είναι πως ο Πορτογάλος προπονητής δεν αντιμετωπίζει κανένα άλλο πρόβλημα. Πλην των γνωστών με Φορτούνη και Λάζαρο όλοι οι υπόλοιποι θα είναι κανονικά στη διάθεση του προπονητή του Ολυμπιακού.

Ο Χριστοδουλόπουλος, μάλιστα αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο στάδιο της επανένταξης της ομάδας και η δουλειά του έχει επικεντρωθεί στη φυσική κατάσταση. Εκεί προσπαθεί να βελτιωθεί ο διεθνής μεσοεπιθετικός που θέλει ακόμα το χρόνο του.