Γιαννακόπουλος ενόψει Ολυμπιακού: «Στην άκρη τα συνδεσμιακά, όλα για την επιβίωση του Παναθηναϊκού»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με αφορμή το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», έστειλε μήνυμα στους οπαδούς του Παναθηναϊκού παραμονή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

 

Γιαννακόπουλος ενόψει Ολυμπιακού: «Στην άκρη τα συνδεσμιακά, όλα για την επιβίωση του Παναθηναϊκού»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» και με την ευκαιρία έστειλε μήνυμα στους οπαδούς του Παναθηναϊκού ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Πρεμιέρα στο 2ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

«Ο σύλλογος πάντα είναι υπεράνω προσώπων. Από τη στιγμή που σαν σύλλογος δεν περνάμε την καλύτερη περίοδο της ιστορίας, θα ήθελα να ζητήσω τα επιμέρους ζητήματα, τα συνδεσμιακά προβλήματα ή τα οπαδικά να τα βάλουμε στην άκρη. Να δούμε το καλό και την επιβίωση του Παναθηναϊκού, την γιγάντωσή του. Μετά θα τα συζητήσουμε και θα τα βρούμε. Προέχει πρώτα από όλα το καλό του συλλόγου» είπε.

Για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τις 3 ομάδες που αποδέχθηκαν χωρίς δεύτερη σκέψη την πρόσκλησή μας. Είναι ομάδες που μας συνδέουν μακροχρόνια αγάπη. Με την Μακάμπι έχουμε την ίδια ιστορία. Για τη Φενέρ που μαζί με τον κύριο Ομπράντοβιτς έχουν χτίσει την αυτοκρατορία του Παναθηναϊκού μαζί με τον πατέρα και τον θείο μου, αλλά και την Αρμάνι που είναι ομάδα που έχει επενδύσει το άθλημα. Αγαπάνε το άθλημα. Με τον κύριο Μεσίνα μακάρι να έχουν μια καλύτερη χρονιά»

Και πρόσθεσε: «Οι άνθρωποι πεθαίνουν όταν τους ξεχνάς και κανείς στον Παναθηναϊκό δε θα τους ξεχάσει. Άλλο ένα ευχαριστώ στους ανθρώπους που είναι εδώ για να κάνουμε αυτό το τουρνουά πραγματικότητα. Στο τέλος ο καλύτερος να κερδίσει και να έχουμε μια ωραία χρονιά».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας