Αστέρας Τρίπολης: Μοναδική απουσία ο Σίτο

Ο Ισπανός μέσος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Χιμένεθ για τον αγώνα με τον Ατρόμητο στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». 

Αστέρας Τρίπολης: Μοναδική απουσία ο Σίτο

«Κομβικό» είναι για τον Αστέρα Τρίπολης το σαββατιάτικο (21/9) εντός έδρας ματς με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Η ομάδα της Αρκαδίας έχει χάσει και τα τρία πρώτα παιχνίδια στο γκολ με Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Ξάνθη και θέλει να πανηγυρίσει το πρώτο τρίποντο της σεζόν.

Η προετοιμασία των Αρκάδων ολοκληρώθηκε με τον προπονητή του Αστέρα Μπόρχα Χιμένεθ, να μην έχει στα πλάνα του μόνο τον τραυματία Σίτο. Ο Μπόρχα Φερνάντεθ έχει ανέβει, προπονείται κανονικά και θα είναι λογικά στην αποστολή. Λίγες ώρες πριν από τη σέντρα του αγώνα, ο Ισπανός προπονητής θα ανακοινώσει τη 18άδα.

Στο μεταξύ, ο μέσος Ενέκο Καπίγια που αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του Αστέρα στην αναμέτρηση με την Ξάνθη για την 3η αγωνιστική, βραβεύτηκε και είπε:

«Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο για την ψηφοφορία αλλά το βασικότερο είναι η νίκη της ομάδας. Δεν καταφέραμε να την πάρουμε, οπότε είμαστε λυπημένοι για αυτό». Για το σημερινό ματς με τον Ατρόμητο ο Καπίγια υπογράμμισε: «Θα τα δώσουμε όλα στο γήπεδο. Δουλέψαμε πάρα πολύ αυτή την εβδομάδα για αυτό το παιχνίδι. Πιστεύουμε και στην στήριξη του κόσμου και τον ευχαριστούμε για όλα».