Ολυμπιακός: Πότε κυκλοφορούν τα εισιτήρια του αγώνα με τη Λαμία

Ο Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση για τη διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα της 5ης αγωνιστικής της Super League κόντρα στη Λαμία.

Ολυμπιακός: Πότε κυκλοφορούν τα εισιτήρια του αγώνα με τη Λαμία

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ, αυτά θα βρίσκονται στα εκδοτήρια του «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» από την ερχόμενη Τρίτη, 24/9 και οι τιμές τους θα ξεκινούν από τα 10 ευρώ και θα φτάνουν έως και τα 150 στα VVIP.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

«H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 5ης αγωνιστικής της Super League Ελλάδος απέναντι στην Λαμία που θα διεξαχθεί στο «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» το Σάββατο 28/9 και ώρα 19:30, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ», που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 25, από Τρίτη 24/9 έως Παρασκευή 27/9 (10:00 – 18:00) και το Σάββατο 28/9 από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα.

Εισιτήρια θα διατεθούν και μέσω Internet (www.olympiacos.org) από Δευτέρα 23/9 από τις 10:00 έως την εξάντλησή τους.

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται με τους εξής τρόπους:

α) την λειτουργία [email protected] (παραλαβή των εισιτηρίων στο email)
β) από τα εκδοτήρια του «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ», με την επίδειξη ΑΔΤ και του επιβεβαιωτικού email συναλλαγής, με τις ανωτέρω ώρες λειτουργίας
γ) με την εφαρμογή Ticket Mobile κατά την οποία το εισιτήριο εμφανίζεται σε Smartphone.

Κάθε φίλαθλος θα μπορεί να προμηθευτεί εισιτήρια εφόσον προσκομίσει ισάριθμες ταυτότητες και κάρτες φιλάθλου και να έχει υποχρεωτικά και το ΑΜΚΑ.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 10€, 15€, 20€, 30€, 40€, 50€, 100€ (VIP) & 150€ (VVIP)».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας