Παρουσιάστηκε από την Σασουόλο ο Γιώργος Κυριακόπουλος

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος είναι και επίσημα από σήμερα (20/09) παίκτης της Σασουόλο

Παρουσιάστηκε από την Σασουόλο ο Γιώργος Κυριακόπουλος

Παρ'όλο που εδώ και λίγες εβδομάδες ο Γιώργος Κυριακόπουλος ανήκει στο ρόστερ της Σασουόλο, ο Έλληνας πρώην αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης παρουσιάστηκε σήμερα επίσημα από την Ιταλική ομάδα.

Σε δηλώσεις του ανέφερε πως είναι πολύ χαρούμενος που βρίσκεται στους «νεροβέρντι», έκανε λόγο για θερμή υποδοχή από τους ανθρώπους της ομάδας,οι οποίοι τον βοήθησαν σε όλα.

Επίσης μίλησε για την πορεία του από τα τμήματα υποδομής του Αστέρα μέχρι την πρώτη ομάδα, για τις λεπτομέρειες της μεταγραφής, για το ότι ένιωσε έκπληξη που τον ήθελε η Σασουόλο και για την προοπτική συμμετοχής στην Εθνική Ελλάδας.

Συγκεκριμένα δήλωσε :

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι σε αυτή την ομάδα, είμαι ευτυχισμένος. Εδώ όλα είναι τέλεια. Βρήκα μια πολύ όμορφη κατάσταση. Με υποδέχθηκαν πολύ καλά, με έχουν βοηθήσει σε όλα. Θέλω να δώσω το 100% και πιστεύω ότι θα το κάνω. Εδώ όλα είναι σε υψηλότατο επίπεδο, είμαι σίγουρος ότι θα προσαρμοστώ στο ιταλικό πρωτάθλημα και στην ομάδα μου.Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, η συμφωνία ολοκληρώθηκε την τελευταία μέρα των μεταγραφών.

Σίγουρα ένιωσα έκπληξη αλλά δεν το σκέφτηκα ούτε μία στιγμή. Είπα αμέσως «ναι» στη Σασουόλο γιατί ήθελα πάρα πολύ να πάρω μεταγραφή στο εξωτερικό.Το γεγονός ότι έπαιξα στις μικρές εθνικές ομάδες ήταν πολύ ωραίο. Ο στόχος μου είναι να κερδίσω τη θέση μου στη νέα ομάδα μου και μετά θα μπορώ να σκεφτώ το να παίξω στην Εθνική ομάδα. Όπως έχουν πει στο παρελθόν, είναι τεράστια τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή»

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας