Χωρίς Κιβρακίδη, με τον κόσμο του στην Τρίπολη ο Ατρόμητος

Δείτε την αποστολή που επέλεξε ο Γιάννης Αναστασίου για το παιχνίδι στην Τρίπολη κόντρα στον  Αστέρα

Χωρίς Κιβρακίδη, με τον κόσμο του στην Τρίπολη ο Ατρόμητος

Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον Ατρόμητο στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» στην Τρίπολη, το απόγευμα του Σαββάτου (21/9, 19:30) για την 4η αγωνιστική της Super League 1.

Η ΠΑΕ από το Περιστέρι λοιπόν, εξέδωσε ανακοίνωση σχετική με την θύρα των φιλοξενούμενων την οποία θα ανοίξει η ομάδα της Τρίπολης για χάρη των φίλων της ομάδας του Γιάννη Αναστασίου.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι στο αυριανό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης (21/9/2019-19.30) στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» θα ανοίξει θύρα φιλοξενουμένων για τον κόσμο της ομάδας μας.

Η προσέλευση των φιλάθλων του Ατρομήτου θα μπορεί να γίνει μόνο μεμονωμένα στη Θύρα 4 του γηπέδου όπου θα λειτουργήσει εκδοτήριο πριν την έναρξη του αγώνα.

Η τιμή του εισιτηρίου έχει οριστεί από τη γηπεδούχο ομάδα στα 10 ευρώ.»

Στο μεταξύ ανακοινώθηκε η αποστολή της ομάδας για τον αγώνα κόντρα στους Αρκάδες. Εκτός έμεινε Κυριάκος Κιβρακίδης παρόλο που αυτή την εβδομάδα προπονήθηκε κανονικά μετά τον τραυματισμό του. Προφανώς ο Γιάννης Αναστασίου ήθελε να τον προφυλάξει αφού υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμα για τη συνέχεια.

Επίσης υπήρξε απρόοπτο με τον Ουγκράε που ένοιωσε σφίξιμο στο δικέφαλο και έμεινε τελευταία στιγμή εκτός.

Αναλυτικά η αποστολή για το παιχνίδι με τον Άστερα στην Τρίπολη:

Θεοδωράκης, Βέλλιος Νταβιώτης, Χαρίσης, Μπαένα, Ρισβάνης, Τριμμάτης, Ούμπιδες, Ταλόχα, Μάντσον, Γιακουμάκης, Γούτας, Ενσικουλού, Νάτσος, Κατράνης, Καχίλα, Ρόσα, Μανούσος, Μανδάς και Στρούγγης.